Voorhoofdslijnen

Voorhoofdslijnen behandelen

Voorhoofdslijnen zijn de lijntjes die ontstaan door de beweging van je voorhoofd. In eerste instantie zijn dit dynamische lijntjes die je alleen ziet als je je voorhoofd beweegt. Bij het ouder worden veranderen ze in statische lijntjes die zichtbaar blijven. Om deze lintjes minder zichtbaar te maken gebruik je de LAYZIN dermaroller. In onderstaande video leggen we je uit hoe je deze behandeling uitvoert.

De beste serums bij voorhoofdslijnen

Om zo veel mogelijk effect van het dermarollen te hebben raden wij aan om tijdens en na het dermarollen de LAYZIN serums te gebruiken. Tijdens de behandeling gebruik je SERUM 02. Dit is ons anti-aging serum en bevat onder andere vitamine C en E Granactive Retionoid en het Matrixylpep® complex. Deze hoogwaardige ingrediënten zorgen ervoor dat je huid weer elastischer en steviger wordt en haar jeugdige glans terug krijgt. 

JNa de behandeling verzorg je je huid met SERUM 01. Dit hydraterende serum is een krachtige combinatie van hoog- en laag moleculair hyaluronzuur. Door deze combinatie krijgt je huid intens hydraterende opppepper. Hierdoos worden rimpeltjes en fijne lijntjes minder zichtbaar.