Vrouw behandelt haar voorhoofdslijnen met dermaroller

Voorhoofdslijnen

 

 

Voorhoofdslijnen zijn de lijntjes die ontstaan door de beweging van je voorhoofd. In eerste instantie zijn dit dynamische lijntjes die je alleen ziet als je je voorhoofd beweegt. Bij het ouder worden veranderen ze in statische lijntjes die zichtbaar blijven. Om deze lintjes minder zichtbaar te maken gebruik je de LAYZIN dermaroller. In bovenstaande video leggen we je uit hoe je deze behandeling uitvoert.

 

De beste serums bij voorhoofdslijnen

 

Om zo veel mogelijk effect van het dermarollen te hebben raden wij aan om tijdens en na het dermarollen de LAYZIN serums te gebruiken. Tijdens de behandeling gebruik je SERUM 02. Dit is ons anti-aging serum en bevat onder andere vitamine C en E, Granactive Retionoïd en het Matrixyl® peptide complex. Deze hoogwaardige ingrediënten zorgen ervoor dat je huid weer elastischer en steviger wordt en haar jeugdige glans terug krijgt. 

Na de behandeling verzorg je je huid met SERUM 01. Dit hydraterende serum is een krachtige combinatie van hoog- en laag moleculair hyaluronzuur. Door deze combinatie krijgt je huid intens hydraterende oppepper. Hierdoor worden rimpeltjes en fijne lijntjes minder zichtbaar. 

 

Bestel hier de Anti-Aging Microneedling SET

 

← Vorige post Volgende post →

Video's

RSS
Dermaroller op handen

Handen behandeling

    De huid van de handen verandert wezenlijk naarmate je ouder wordt. De huid wordt dunner en soms verschijnen er vlekjes die als ontsierend...

Lees meer
Microneedling rond de mond

Rimpels rondom de mond

    Rimpels rond de mond, ook wel rokerslijntjes genoemde geven elk gezicht een wat oudere en sombere uitstraling. Hier kun je wat aan doen...

Lees meer