Cleansingspray wordt gebruikt conform hygiënerichtlijnen

Dermaroller hygiënerichtlijnen

 

 

Dermarollen is eenvoudig, effectief én veilig als je je aan onderstaande hygiënerichtlijnen houdt. In de bovenstaande video leggen we ze nog eens stap voor stap uit.

 

Hygiënerichtlijnen

 

Bewaar de kop van je dermaroller altijd in het meegeleverde zwarte bewaarboxje, zo zorg je dat de roller kop tussen de behandelingen door hygiënisch opgeborgen is.

Voordat je gaat dermarollen reinig je zowel de kop met de naaldjes als de plek die wil gaan behandelen met LAYZIN Cleansing Spray. Behandel je je haren of baard, dan hoef je je hoofdhuid of baardhuid niet met de Cleansing Spray te reinigen.

Na de behandeling spoel je de dermaroller eerst onder stromend warm water af, zodat eventuele vuiltjes worden weggespoeld. Daarna reinig je de rollerkop weer met de LAYZIN Cleansing Spray.

 

Volgende post →

Video's

RSS
Dermaroller op handen

Handen behandeling

    De huid van de handen verandert wezenlijk naarmate je ouder wordt. De huid wordt dunner en soms verschijnen er vlekjes die als ontsierend...

Lees meer
Microneedling rond de mond

Rimpels rondom de mond

    Rimpels rond de mond, ook wel rokerslijntjes genoemde geven elk gezicht een wat oudere en sombere uitstraling. Hier kun je wat aan doen...

Lees meer