Over ons

LAYZIN is het antwoord op: “Wat kan ik thuis doen aan huid- en haarverbetering?”

Ontstaan LAYZIN

LAYZIN is ontstaan doordat één van de oprichters tijdens een artsenbijeenkomst kennismaakte met een cosmetisch arts. En hem de vraag stelde:  

“In deze tijd dat injectables steeds gewoner worden en steeds jonger worden ingezet waardoor mensen qua uiterlijk steeds meer op elkaar gaan lijken, ben ik op zoek naar huidverbeteringsproducten die de unieke, natuurlijke schoonheid behouden."

"Wat kan ik zelf thuis doen aan effectieve huidverbetering z
ónder botox en fillers?”

SPF 30 power & protect (1).png

Hoe werd LAYZIN geboren?

Juiste huidkennis

Goede huidverzorging begint met de juiste kennis. Alleen het probleem is, dat het vaak ontbreekt aan deze kennis.

De huid is meer dan alleen een oppervlakte. Sterker nog, het is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Een fundamenteel onderdeel dus. Niet gek dat dit vraagt om een meer gedegen aanpak.

Met LAYZIN  helpen wij je om wetenschappelijke inzichten in de skincare te vertalen naar veilige en effectieve producten. Juiste kennis over de huid is hierin essentieel. 

Wij laten je zien dat wanneer jij jouw eigen huid kent en begrijpt, dat je er dan pas echt goed voor kunt zorgen.

Innovatief

Het is LAYZIN gelukt!

Drie jaren van onderzoeken en testen, in nauwe samenwerking met een Nederlands laboratorium, is het LAYZIN gelukt om de juiste serums te ontwikkelen die toegankelijk zijn voor thuisgebruik.

Geen enkel LAYZIN product bevat een standaard formulering maar juist een unieke samenstelling. En alle producten versterken elkaar juist in de werking.

Ook is het uniek dat de parfumvrije serums in combinatie gebruikt kunnen worden met microneedling. Want dat is erg belangrijk voor de huid!

Deze op elkaar afgestemde combinatie van producten, zorgt ervoor dat jij kunt profiteren van thuisbehandelingen maar van salonkwaliteit. 

Wanneer jou dat uitkomt.

Een nieuw begin voor jou en je huid

Specialist

Met onze specialistische producten streven wij ernaar om jouw natuurlijke en unieke schoonheid te behouden, zodat jij je mooiste zelf kunt zijn. 

Dit doen we door kwalitatieve verzorgingsproducten en professionele microneedling tools voor thuisgebruik aan te bieden. En hiermee zijn we niet over één nacht ijs gegaan. 

Daarom voorzien we je van alle kennis, tools en handvatten om als het ware schoonheidsspecialiste te worden van je eigen huid.

Deze omslag in routine en vaardigheid begint allemaal met een boodschap die jou aan het denken zet. 

Een frisse start. Terug naar de kern, een compleet schone lei. Een nieuw begin voor jou en je huid.

Lots of LAYZIN!