FAQ

Heb jij nog vragen? Wil jij meer informatie?

Op deze pagina staan de antwoorden op veelgestelde vragen over de LAYZIN producten en de service.

Staat jouw vraag met antwoord er niet tussen?
Stuur dan een e-mail naar info@layzinskin.com.

LAYZIN experts reageren binnen 1 werkdag. 

Algemeen

LAYZIN is een merk dat zich specialiseert in hoogwaardige en geavanceerde huid- en haarverbetering.

Wij streven ernaar om de kloof te overbruggen tussen cosmetische klinieken en mensen thuis die op zoek zijn naar hoogwaardige huid- en haarverbetering.

Dit doen we door jou de mogelijkheid te bieden om vanuit huis op een effectieve en veilige manier, microneedling uit te voeren.

Nee. Hoewel LAYZIN mede opgericht is door huidexperts en een cosmetisch arts, is LAYZIN geen kliniek.

De kracht van LAYZIN is juist dat je behandelingen zelf thuis kunt uitvoeren.

Hoe? Volg de stappen in onze gedetailleerde instructievideo's.

LAYZIN serums bevatten hooggedoseerde ingrediënten, zijn vrij van parfum- of geurstoffen en kunnen uitstekend gecombineerd worden met microneedling.

Omdat LAYZIN serums hoge doseringen van actieve ingrediënten bevatten, zijn ze heel zuinig in gebruik.

De LAYZIN serums zijn verpakt in airless dispensers.
Dit zijn speciale dispensers, met pompjes, waar geen lucht of zuurstof bij komt.
Dat is erg belangrijk, omdat sommige ingrediënten reageren met zuurstof en daardoor hun effectiviteit verliezen.

Deze pompjes zorgen er daarbij ook voor dat je de serums hygiënisch en zonder verspilling worden gebruikt. Hierdoor zijn ze zuinig in gebruik.

LAYZIN dermarollers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam.

Het unieke aan de LAYZIN dermaroller is dat de rollerkoppen verwisselbaar zijn.
De metalen hendel hoef je dus maar 1 keer aan te schaffen. Daarna hoef je enkel de rollerkoppen met enige regelmaat te vervangen.

LAYZIN biedt momenteel 3 maten rollerkoppen aan.

  1. Maat S (0.35 mm) voor de dunne huid rondom je ogen.
  2. Maat M (0.55 mm) voor gezicht, hals, decolleté en handen.
  3. Maat L (1.2 mm) voor je hoofdhuid en lichaam.

Deze 3 rollerkoppen passen allemaal op de dermaroller hendel.

Ja, LAYZIN is een Nederlands merk.

De LAYZIN producten zijn mede ontwikkeld door experts in een Nederlands laboratorium en een cosmetisch arts.

De producten worden in Nederland gemaakt en daardoor hebben wij rechtstreekse controle op de kwaliteit.

Alle formuleringen zijn exclusief voor LAYZIN ontwikkeld en hierdoor uniek.

Ben jij enthousiast over LAYZIN en wil je met ons samenwerken? Stuur jouw motivatie en plan naar info@layzinskin.com.

Bestelling en verzending

Op dit moment kun je enkel vanuit Nederland, Duitsland en België bestellen.

Bestellingen die op werkdagen vóór 23:00 zijn geplaatst, worden normaliter de volgende dag geleverd. Zodra je bestelling is afgegeven en gescand door DHL, ontvang je een mail met een track & trace link waarmee je kunt zien waar de bestelling zich bevindt.

Onze leveringen worden uitgevoerd door DHL. Bestellingen vanuit België worden geleverd door Bpost.

Stuur een mail naar info@layzinskin.com onder vermelding van naam en ordernummer. Indien je bestelling nog niet verstuurd is, kan deze geannuleerd worden. Als de bestelling al is verstuurd, dien je de producten ongeopend terug te sturen. Vraag per mail naar de instructies.

Online winkelen bij LAYZIN is veilig.

Wanneer je iets bij LAYZIN bestelt zorgen wij ervoor dat je privé-gegevens ook echt privé worden behandeld, conform de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.

De door jou verstrekte gegevens worden door LAYZIN opgeslagen in een beveiligde database. Deze informatie wordt alleen gebruikt om je orderproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Daarnaast is de verbinding die je maakt met onze webshop beveiligd door een SSL-verbinding.

Je kunt bij ons veilig betalen en afrekenen, via het Shopify platform. Share details about your shipping policies, item returns, or customer service.

Dermaroller

Nee, dermarollen is niet pijnlijk, maar kan de eerste paar keer wel gevoelig zijn. Hoe vaker je dermarolt, hoe meer je huid eraan went. Daarnaast is de lengte van de naalden ook van belang. Om elk gebied pijnloos te kunnen behandelen, heeft Layzin 3 verschillende rollerkoppen ontwikkeld:

dermaroller met 0,35 mm rollerkop: speciaal bedoeld voor huiddelen waar de huid dunner is, zoals onder de ogen. Ook is de kop smaller, zodat je beter kunt rollen in dat gebied. 

dermaroller met 0,55 mm rollerkop: deze kop is uiterst geschikt voor je gezicht, hals, decolleté en handen.

dermaroller met 1,2 mm rollerkop: deze kop is speciaal ontwikkeld voor huiddelen waar de huid wat dikker is, zoals op het lichaam. Ook kan deze kop ingezet worden op de hoofdhuid, voor de stimulatie van haargroei.

Hoe lang een behandeling duurt is vanzelfsprekend afhankelijk van het gebied dat je behandelt, maar gemiddeld duurt een totale gezichtsbehandeling 15 minuten(inclusief alle hygiënemaatregelen).

Zodra je het een paar keer hebt gedaan en alles onder de knie hebt, zal dat nog sneller gaan. 

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de conditie van je huid en waarvoor je behandelt. Als je doel is om de huid te verbeteren en te verjongen, dan raden wij aan om 1 keer per week te behandelen.

Om je behaalde resultaten te behouden adviseren wij om dit te blijven doen. Het verouderingsproces is namelijk een proces dat doorgaat en sneller verloopt naar mate we ouder worden. Daarom is een wekelijkse stimulatie van de huid erg effectief. 

Je kunt ook voor een korte periode van 4 weken 2 keer per week behandelen, voor een intensievere aanpak. 

Bij sommige specifieke behandelingen, zoals dermaroller voor haargroei of tegen striae en littekens, gelden soms andere adviezen. Deze worden in de uitlegvideo's benoemd.

Ja. Met de Cleansing Spray dien je namelijk je gezicht en rollerkop te reinigen. Het is bij microneedling namelijk belangrijk om hygiënisch te werk te gaan. Bij de haargroei behandeling hoef je niet je hoofdhuid te reinigen met de Cleansing Spray. Haren wassen is voldoende.

• houd je altijd aan de hygiënemaatregelen bij het dermarollen. Bekijk hier de hygiënemaatregelen.

• zorg ervoor dat je je rollerkop op tijd verwisselt voor een nieuwe, zodat je de behandeling altijd met scherpe naaldjes uitvoert. Onder iedere video op deze pagina staat een handige schema waarin je kunt zien wanneer je je rollerkop moet vervangen. Neem bij twijfel altijd contact op met ons.

• kies altijd de juiste naaldlengte voor het gebied dat je wilt behandelen. Bij de guides adviseren we altijd welke rollerkop je nodig hebt.

• leg nooit je dermaroller met de rollerkop op een harde ondergrond, zodat je naalden niet beschadigen. 

• voer geen behandeling uit als je op dat moment acné hebt of een huidaandoening. Neem bij twijfel altijd contact op met ons.

• breng tot 24 uur na een behandeling geen make-up aan op het behandelde gebied.

• de huid kan na een behandeling gevoeliger zijn voor de zon. Breng daarom de Power & Protect cream met SPF 30 aan als je naar buiten gaat. Een crème met een SPF is sowieso onontbeerlijk om je huid te beschermen tegen UV schade.

dermaroller met 0,35 mm rollerkop: speciaal bedoeld voor huiddelen waar de huid dunner is, zoals onder de ogen. Ook is de kop smaller, zodat je beter kunt rollen in dat gebied.

dermaroller met 0,55 mm rollerkop: deze kop is uiterst geschikt voor je gezicht, hals, decolleté en handen.

dermaroller met 1,2 mm rollerkop: deze kop is speciaal ontwikkeld voor huiddelen waar de huid wat dikker is, zoals op het lichaam. Ook kan deze kop ingezet worden op de hoofdhuid, voor de stimulatie van haargroei.

De hendel van de LAYZIN dermaroller gemaakt van hoogwaardig staal.

De naaldjes van de LAYZIN rollerkoppen zijn gemaakt van roestvrij metaal. Dit is goed te reinigen (met de Cleansing Spray) en daardoor erg hygiënisch.

Onder iedere video op deze pagina staat een handige schema waarin je kunt zien wanneer je je rollerkop moet vervangen. Neem bij twijfel altijd contact op met ons.

Als het gaat om een kleine moedervlek die niet verheven is, dan is dat geen probleem. Gaat het om een moedervlek die wel verheven, bol of hobbelig is, dan dien je daar niet te dermarollen.

Je kan dermarollen zeker inzetten om de zichtbaarheid van cellulite of sinaasappelhuid te verminderen.

door dermarolling zal de hoeveelheid onderhuids vet niet veranderen. Wat dermarollen doet is je huid verstevigen en hierdoor zal na enige tijd consequent gebruik de zichtbaarheid van cellulite verminderen.

Gebruik je daarbij ook nog collageen dan is de kans groot dat het onderhuidse bindweefsel na verloop van tijd steviger wordt waardoor cellulite nog minder zichtbaar wordt.

Ja. Hoewel de productie van collageen en elastine langzamer zal verlopen, kun je nog steeds je huid stimuleren. Juist op een oudere leeftijd is een intensievere stimulatie belangrijker om de huid goed en mooi te houden.

Het beste is om in de avond te dermarollen, zowel voor huid als hoofdhuid behandelingen.

De huid kan na het dermarollen namelijk wat rood zijn door de naaldjes. Gedurende de nacht krijgt je huid de kans om weer tot rust te komen en zal de roodheid in de ochtend verdwenen zijn.

Op de instructie video pagina staan gedetailleerde video's waarin precies wordt uitgelegd hoe je de behandelingen het beste kunt doen.

Serums, maskers en crème

Een serum is een dunnere substantie dan een crème. LAYZIN serums zijn huidverzorgingsproducten die hoge concentratie aan actieve stoffen en bewezen werkzame bestanddelen bevatten die zich richten op een specifiek huidprobleem. Daarom is het gebruik van een kleine hoeveelheid serum al voldoende om je huid een goede verzorging of verbetering te bieden.

Airless dispensers zijn speciale pompjes waar geen lucht bij kan, oftewel geen zuurstof. Dat is erg belangrijk, omdat sommige ingrediënten reageren met zuurstof en daardoor hun effectiviteit verliezen. Vitamine C is daar een voorbeeld van. Met een Airless dispenser voorkom je dat. Ook kun je beter doseren met deze pompjes, zodat je verspilling tegengaat.

De LAYZIN serums bevatten ingrediënten die wetenschappelijk aangetoond effectief zijn. Door hun samenstelling dringen ze diep in de huid door.

Wanneer serums worden gecombineerd met microneedling, dringen actieve ingrediënten nog dieper in de huid. Hierdoor hebben ze een sterkere werking.

Ook zonder microneedling zijn de serums effectief, maar in combinatie wordt het nóg krachtiger.

Breng een pompje serum aan op licht vochtige vingertoppen en breng dit met lichte bewegingen aan op de huid.

Je gebruikt een serum altijd na het reinigen van de huid. Breng hierna je dag- of nachtverzorging aan.

Gebruik per keer maar een pompje serum.

De serums van LAYZIN zijn zeer geconcentreerd dus dit is echt voldoende om het hele gezicht te behandelen.

Omdat onze serums in airless dispensers zijn verpakt zijn ze lang houdbaar en hygiënisch.

De serums van LAYZIN zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

Wel raden wij aan om SERUM 02 alleen voor het slapen gaan aan te brengen. Dit serum bevat namelijke een vorm van retinol wat de huid gevoeliger voor zonlicht kan maken.

Vanaf het 25e levensjaar is het gebruik van serums zeer aan te raden.

Omdat serums dieper in de huid dringen dan crèmes kunnen de extra voedingsstoffen die de huid vanaf deze leeftijd nodig heeft effectiever worden toegepast.

Ja, LAYZIN heeft ervoor gekozen om de serums te ontwikkelen zonder kleur- en geurstoffen. Zo weet je zeker dat je het beste voor je huid hebt.

Ja, alle producten zijn dierproefvrij. Gelukkig is het in Europa verboden om cosmetica op dieren te testen.

PFAS is een verzamelnaam voor toxische stoffen die niet of nauwelijks afbreekbaar zijn in het milieu. Ook kunnen deze stoffen zich in het menselijk lichaam ophopen.

Volgens het RIVM vormt PFAS een mogelijk risico voor mens en milieu. Het is inmiddels bekend dat stoffen uit de PFAS familie schadelijke effecten hebben op het immuunsysteem en invloed kunnen hebben op de voortplanting en ontwikkeling van het ongeboren kind. PFAS is mogelijk kankerverwekkend en schadelijk voor de natuur.

De waterafstotende, vetwerende en vuilwerende eigenschappen van PFAS maken dat het een nuttig, zij het zeldaam, ingrediënt is voor cosmetica zoals bijvoorbeeld mascara, fond de teint, lippenstift of make-up poeder.

LAYZIN producten bevatten gegarandeerd GEEN PFAS. Al onze producten worden onder strenge controles en volgens hoge veiligheidsnormen geproduceerd in een Nederlands laboratorium dat aantoonbaar geen gebruik maakt van PFAS.

Collageen Complex supplement

Collageen is een eiwit dat een belangrijk onderdeel is van onder andere de huid. Een afname van collageen in de huid kan leiden tot rimpelvorming en huidveroudering. 

Lees hier verder voor meer informatie collageen

Collageen Type I is het beste voor de verbetering van huid, haar en nagels. Dit type collageen vind je dan ook in het LAYZIN Verisol Collageen Complex.

In het lichaam bevindt Collageen Type I zich in o.a. de huid, haren en nagels en zorgt daar voor stevigheid en elasticiteit. Naarmate we ouder worden produceert ons lichaam zelf minder collageen en dat veroorzaakt het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels.

Het type collageen is erg belangrijk voor de uiteindelijke resultaten. Type 1 collageen werkt het beste voor huidverjonging en rimpelvermindering. Layzin Collageen Complex bevat gepatenteerde Verisol® collageen: dit is een type collageen dat uit specifieke collageen peptiden bestaat en snel wordt opgenomen door het lichaam. 

Vanaf het 25ste levensjaar neemt de productie van collageen in de huid af. Door externe factoren, zoals UV-straling, luchtvervuiling en een ongezonde leefstijl, wordt collageen in de huid verder afgebroken. 

Door collageen in te nemen maakt de huid collageen aan. Bij een gebruik van minimaal 8 weken draagt dit bij aan huidverjonging. De huid wordt steviger en elastischer en rimpels worden minder zichtbaar.

Collageen suppletie geeft zelden tot nooit bijwerkingen. Collageen is namelijk niet een lichaamsvreemde stof. Je krijgt ook met voeding binnen, echter is de hoeveelheid daarvan onvoldoende voor de verjongende effecten. Daarom helpt suppletie met hooggedoseerd collageen.

Het kan zijn dat je direct na inname van je collageen een vol gevoel ervaart, dit komt doordat collageen een eiwit is wat zorgt voor een verzadigd gevoel.

In principe heeft iedereen vanaf 25 jaar baat bij collageen suppletie. Als je vroeg begint, voorkom je de nadelige effecten van collageen afname in de huid.

Als je op een latere leeftijd begint, helpt dit om de huid te verjongen. Ook als je huid al zichtbare veroudering vertoont, helpt collageen om verdere verslechtering te voorkomen.

Wij gebruiken collageen afkomstig van runderen (koeien), omdat dit type collageen het beste werkt voor huidverbetering. Het product is tevens Halal-gecertificeerd.

Hyaluronzuur staat bekend om haar sterk hydraterende werking. Meestal wordt deze stof enkel in serums gebruikt. Studies hebben echter aangetoond dat ook het suppleren van hyaluronzuur bijdraagt aan een betere hydratatietoestand van de huid. 

Vitamine C heeft een huidverzorgende functie en versterkt het de huid van binnenuit.

Daarnaast is deze vitamine belangrijk bij het aanmaakproces van collageen. 

Nee. Collageen is een vorm van eiwit en bevat weinig calorieën. Uit onderzoeken is gebleken dat gebruik van collageen niet tot gewichtstoename leidt.

Wij raden aan om dagelijks 1 zakje Collageen Complex in te nemen, waar slechts 20 kcal in zit. Tevens is ons product vrij van suikers en zoetstoffen.

Let op, het kan zijn dat je na inname tijdelijk een voller gevoel ervaart, dit komt doordat collageen een eiwit is.

Collageen is een lichaamseigen stof en komt ook voor in voedingsmiddelen. Omdat het om een voedingssupplement gaat, mogen wij geen uitspraken doen in geval van medische situaties. We raden daarom altijd aan om eerst met je arts te overleggen, omdat je voedingsbehoeften kunnen variëren tijdens je zwangerschap of bij het geven van borstvoeding.

Ja, het LAYZIN Collageen Complex is een clean label: er zitten geen E-nummers, suikers, zoetstoffen, kleurstoffen of onnodige vulstoffen in.

Ook is het vrij van gluten, lactose, vet en koolhydraten.

De werkzame ingrediënten (Collageen, Hyaluronzuur en Vitamine C) zijn de enige stoffen in dit product. Deze stoffen zijn geheel veilig voor de mens.

Beide varianten hebben een positieve invloed op de huid, maar rundercollageen heeft een krachtiger effect. Dat komt omdat rundercollageen met name bestaat uit collageen type 1 en 3. De types zitten ook in onze huid. Viscollageen bevat met name collageen type 1 en 2. Type 2 komt niet voor in de huid. Daarom werkt rundercollageen beter voor de huid.

Collageen in capsule vorm is ook effectief, echter dien je 8 tot 10 capsules per keer in te nemen om een effectieve dosering te behalen. In een capsule kan namelijk maar een beperkte hoeveelheid collageen in.

Daarnaast worden aan capsules of tabletten vaak nog vulstoffen toegevoegd.

Collageen is een eiwit bestaande uit aminozuren die aan elkaar zijn gebonden als een keten. Door die keten op te splitsen vormen er kleinere moleculen, ook wel peptiden genoemd. Dat noemen we gehydrolyseerd collageen. Omdat de moleculen nu in kleinere stukken zijn opgeknipt, worden ze beter en sneller opgenomen door je lichaam.

Ja, juist boven de 65 jaar is het nog steeds verstandig om collageen te slikken. De huid en het lichaam houden behoefte aan belangrijke eiwitten. Collageen is dan een uitstekende bron van deze eiwitten, met name voor de huid. Het zal op deze leeftijd bijdragen aan de vertraging van het verouderingsproces van de huid.

Ook haren en nagels profiteren van de inname van collageen en zullen hierdoor zichtbaar verbeteren.

Het innemen van Collageen verandert niets aan de vetcellen en de hoeveelheid daarvan. Het kan wel zo zijn dat doordat de huid steviger wordt door het innemen van collageen, dat de cellulite wat minder zichtbaar wordt.

Haargroei microneedling set

Dit verschilt per persoon, maar het is verstandig om wel met enige regelmaat een onderhoudsbehandeling te doen nadat je de gewenste resultaten hebt behaald.

Je kan ervoor kiezen om ter onderhoud 1 keer per week of 1 keer per twee weken te blijven behandelen. Hiermee houd je de haarzakjes actief. Het is niet zo dat je haren zullen uitvallen als je ermee stopt, maar er kunnen altijd omstandigheden zijn die haaruitval uitlokken (zoals stress). Dan kan het verstandig zijn om de haarzakjes te blijven stimuleren, maar dan minder frequent. 

Gemiddeld duurt het niet langer dan 5 minuten om je hele hoofdhuid te behandelen.

Een dermaroller bestaat uit minuscule naalden waarmee je over je huid rolt. De naalden zijn zo kort dat het absoluut geen pijn doet. Tijdens het rollen komen er signaalstoffen vrij die de haarfollikels stimuleren. Ook de doorbloeding naar de haarfollikels wordt verbeterd.

Het rollen is niet tijdsgebonden. Het gaat erom dat je per baan 5 tot 10 keer rolt. Daarna schuif je op naar de volgende baan, tot je het hele gebied hebt gehad. 

HAARSERUM 06 bevat maar liefst 5% Capixyl™, een innovatief en gepatenteerd complex van biomimetische peptide gecombineerd met rode klaver extract. Uit studies kwam naar voren dat Capixyl™ de anagene fase (haargroeifase) stimuleert en meer haarfollikels in de groeifase houdt. Het pakt de belangrijkste oorzaken van haaruitval aan en zorgt voor voller en dikker haar.

SERUM 06 bevat daarnaast nog Cafeïne, Ginseng extract, Panthenol, Fenugreek extract, Centella Asiatica extract en Aloe Vera.

Zeker. Deze haargroei set is bedoeld om zelf thuis uit te voeren. Je hoeft hiervoor niet naar een kliniek te gaan. Op die manier kun je frequenter je haarfollikels stimuleren, waardoor je sneller en beter resultaat behaalt.

De behandeling met de LAYZIN Haargroei SET, bestaande uit een dermaroller en SERUM 06, is geschikt wanneer je nog niet volledig kaal bent. Het is met name geschikt voor mensen die beginnende kalende plekken hebben of waarvan de haar begint te dunnen. Ook bij overmatig uitval van haren kan deze haargroei set ingezet worden.

Het is heel simpel: je brengt eerst SERUM 06 aan in het gebied van haaruitval, of waar je haargroei wilt bevorderen. Masseer met je vingertoppen het serum over je hoofdhuid. Vervolgens ga je met de dermaroller over diezelfde plekken rollen. Je rolt altijd 5 keer in 1 richting, waarna je opschuift naar de volgende baan, tot je het hele gebied hebt behandeld. Bekijk het filmpje op deze pagina met gedetailleerde uitleg.

Dit hangt af van verschillende factoren, maar gemiddeld genomen merk je binnen 4 weken dat de haren sterker aanvoelen en minder uitvallen. Na 6 tot 8 weken kunnen nieuwe haren uitgroeien. Gemiddeld groeit elk afzonderlijk haartje zo'n 0.35 millimeter per dag. Ook zijn de nieuwe haartjes in het begin dunner dan de andere haren. Daarom kan het 3 maanden duren voordat je haren lang genoeg zijn om bij te dragen aan meer volume. Wees dus geduldig.

Jazeker, dat kun je via deze pagina doen.

Deze haargroeiset gaat ongeveer 3 maanden mee, afhankelijk van hoe vaak je gaat behandelen per week. Wij adviseren minimaal 2 keer per week en maximaal 5 keer per week aan. Je hoeft na die 3 maanden niet de hele set opnieuw aan te schaffen. Je hoeft dan enkel een nieuwe rollerkop (Microneedle head 1.2mm) en Serum 06 te bestellen (indien die dan op is).

Microneedling is zeker ook effectief bij Alopecia androgenetica, vooral in combinatie met SERUM 06, het haargroei serum. Daar zit namelijk een DHT-blokker in, wat goed werkt bij Alopecia androgenetica. Dit serum is inbegrepen bij de Haargroei set.

De haargroeiset is dan zeker geschikt, omdat je op de “probleemplekken” nog niet helemaal kaal bent. Er zijn nog haren aanwezig. Dit betekent dat er onderhuids nog ‘inactieve haarfollikels’ en ‘stamcellen’ aanwezig zijn, welke gestimuleerd kunnen worden.

Uit recente wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat het bij volledige kaalheid mogelijk kan zijn om de haargroei weer op gang te krijgen. Dit vereist dan wel de nodige inzet en geduld. Ook is nog niet helemaal duidelijk of dit voor iedereen opgaat.

Mocht je een haartransplantatie van plan zijn, dan kun je ook de haargroeiset overwegen. Microneedling verbetert namelijk ook de doorbloeding van de hoofdhuid, waardoor een haartransplantatie beter resultaat kan opleveren.

Ook daarbij is microneedling zeker nog zinvol, echter is er een intensievere aanpak nodig. Zeker in het begin raden we aan om 3 keer per week te behandelen. Wanneer voldoende resultaten zijn bereikt, kan de frequentie worden verlaagd naar 1 keer per week. Ter informatie: 1 behandeling duurt ongeveer 5 minuten.

Dat is mogelijk, maar je dient 1 week vóór de haartransplantatie te stoppen zodat de huid goed hersteld is voor de ingreep. De Haargroei set helpt om de doorbloeding in de hoofdhuid te verbeteren, waardoor de getransplanteerde haren better zouden kunnen nestelen en groeien.

Dat kan en wordt vaak ook aangeraden, zodat de doorbloeding in de hoofdhuid goed blijft en de haarzakjes actief blijven. Wel raden we aan om minimaal 3 maanden te wachten tot na de haartransplantatie, voordat je begint met de Haargroei set.

Minoxidil is een medicijn en kan bepaalde bijwerkingen geven. SERUM 06 bevat géén medicijnen: het bestaat uit meerdere ingrediënten die ieder een andere werking hebben, met als hoofddoel om haaruitval te verminderen of om haargroei te stimuleren.