Dermaroller op huid met littekens van striae

Littekens & Striae

 

 

Littekens van bijvoorbeeld heftige acné of verwondingen kunnen goed zichtbaar zijn. Ook striae, wat onderhuids littekenweefsel is, kun je vaak goed zien. Door het toepassen van microneedling met de LAYZIN dermaroller kun je de huid verbeteren en worden littekens en striae minder zichtbaar.

 

Welk serum gebruik je bij littekens

 

Als je gaat dermarollen met de LAYZIN dermaroller om littekens en striae te behandelen adviseren wij om SERUM 04 te gebruiken. Striae en littekens kunnen niet geheel verdwijnen, maar wel worden verzacht en vervaagd. SERUM 04 Litteken serum voor striae en acné littekens en tevens schrale huid bevat het gepatenteerde complex REGU®-STRETCH, bestaande uit Panthenol (vitamine B5), tripeptide en plantaardig  Marrubium Vulgare extract.

Dit complex wordt ingezet om het herstelproces in de huid te verbeteren, zodat het aanzicht van een litteken of striae verbetert. REGU®-STRETCH vermindert ook ontstekingen bij nieuwe littekens, waardoor het litteken uiteindelijk minder grof wordt en een zachter structuur heeft.

 

Bestel hier de Litteken en Striae Microneedling SET

← Vorige post Volgende post →

Video's

RSS
Dermaroller op handen

Handen behandeling

    De huid van de handen verandert wezenlijk naarmate je ouder wordt. De huid wordt dunner en soms verschijnen er vlekjes die als ontsierend...

Lees meer
Microneedling rond de mond

Rimpels rondom de mond

    Rimpels rond de mond, ook wel rokerslijntjes genoemde geven elk gezicht een wat oudere en sombere uitstraling. Hier kun je wat aan doen...

Lees meer