Man doet baard en snor behandeling met dermaroller

Baard en snor behandeling

 


Soms gaat de groei van baard en snor niet helemaal gelijkmatig en zijn deze niet op alle plekken even vol. Om toch een gelijkmatige en volle gezichtsbeharing te krijgen kun je dit aanpakken met door met LAYZIN te dermarollen. In bovenstaande video leggen we precies uit hoe je dit het beste doet.

 

Serums voor baard en snor

 

Om de haargroei te verbeteren en te stimuleren gebruik je tijdens het dermarollen LAYZIN SERUM 06. Dit serum stopt haaruitval en versterkt de haren. Alle ingrediënten in dit serum, zijn gericht op het stimuleren en gezond houden van de haarfollikels. SERUM 06 is volledig vrij van hormonen en zónder het medicijn Minoxidil. 

Het LAYZIN haargroeiserum SERUM 06 bevat maar liefst 5% CAPIXYL™, een innovatief en gepatenteerd complex van biomimetische peptide gecombineerd met Rode Klaver Extract. Uit studies kwam naar voren dat CAPIXYL™ de anagene fase (groeifase) activeert en meer haarfollikels in deze groeifase houdt.

 

Koop hier de Baardgroei SET

 

← Vorige post Volgende post →

Video's

RSS
Dermaroller op handen

Handen behandeling

    De huid van de handen verandert wezenlijk naarmate je ouder wordt. De huid wordt dunner en soms verschijnen er vlekjes die als ontsierend...

Lees meer
Microneedling rond de mond

Rimpels rondom de mond

    Rimpels rond de mond, ook wel rokerslijntjes genoemde geven elk gezicht een wat oudere en sombere uitstraling. Hier kun je wat aan doen...

Lees meer