Vrouw behandelt hals en onderkin met microneedling

Hals & onderkin

 

 

Je hals en onderkin hebben door hun dagelijkse blootstelling aan UV-straling flink te lijden. Hierdoor kan ook dit gebied sporen van huidveroudering tonen. Om deze te verminderen en de huid in goede conditie te houden kun je dit gebied met de LAYZIN dermaroller behandelen.

 

Serums voor hals en onderkin

 

Om optimaal te profiteren van het dermarollen raden wij het gebruik van LAYZIN SERUM 02 en SERUM 01 aan. SERUM 02 is ons anti-aging serum en bevat onder andere vitamine C en E, Granactive Retionoïd en het Matrixyl® peptide complex. Deze hoogwaardige ingrediënten zorgen ervoor dat je huid weer elastischer en steviger wordt en haar jeugdige glans terug krijgt. 

Je kan de behandeling afsluiten met SERUM 01. Dit hydraterende serum is een krachtige combinatie van hoog- en laag moleculair hyaluronzuur. Door deze combinatie wordt je huid intens en langdurig gehydrateerd en rimpeltjes en fijne lijntjes worden minder zichtbaar. 

 

Bestel hier de Anti-Aging Microneedling SET

← Vorige post Volgende post →

Video's

RSS
Dermaroller op handen

Handen behandeling

    De huid van de handen verandert wezenlijk naarmate je ouder wordt. De huid wordt dunner en soms verschijnen er vlekjes die als ontsierend...

Lees meer
Microneedling rond de mond

Rimpels rondom de mond

    Rimpels rond de mond, ook wel rokerslijntjes genoemde geven elk gezicht een wat oudere en sombere uitstraling. Hier kun je wat aan doen...

Lees meer