Decolleté

Decolleté dermarollen

Naarmate je ouder wordt wordt je huid slapper. Een van de plekken die het snelst je leeftijd verraadt is je decolleté. Deze tere huid wordt gedurende je leven ook veel blootgesteld aan de zon en de elementen en dit laat zijn sporen na. Vooral als de ouder wordende huid minder hyaluronzuur gaat produceren wordt de huid droger en ontstaan fijne lijntjes en rimpels.

Hoe kun je het decolleté behandelen

Je kan de huid van je decolleté heel goed behandelen met behulp van een dermaroller en LAYZIN SERUM 01 en SERUM 02. In onderstaande video laten we gedetailleerd zien hoe je je decolleté het beste kan behandelen met de dermaroller.

Welk serum gebruik je

Omdat rimpels in het decolleté meestal worden veroorzaakt door het ouder worden van de huid raden wij aan om altijd te beginnen met LAZYIN SERUM 02. SERUM 02 is namelijk ons anti-aging serum en bevat onder andere vitamine C en E Granactive Retionoid en het Matrixylpep® complex. Deze hoogwaardige ingrediënten zorgen ervoor dat je huid weer elastischer en steviger wordt en haar jeugdige glans terug krijgt. 

Is je huid extreem droog door bijvoorbeeld veel zon, gebruik dan SERUM 01. Dit hydraterende serum is een krachtige combinatie van hoog- en laag moleculair hyaluronzuur. Door deze combinatie wordt je huid intens en langdurig gehydrateerd en rimpeltjes en fijne lijntjes worden minder zichtbaar.