Vrouw behandelt haar grove poriën met een dermaroller

Grove poriën

 

 

Grove poriën kunnen door diverse factoren ontstaan. Bijvoorbeeld door een huidtype waarbij de poriën regelmatig verstopt raken. Maar ook door schade van UV straling en uiteraard het ouder en slapper worden van de huid. Door het gebruik van een dermaroller is het mogelijk om het verslappen van de poriën tegen te gaan en ze te verkleinen.

 

Gebruik van serums bij grove poriën

 

Om het effect van het dermarollen op de behandeling van grove poriën te versterken raden wij om tijdens het dermarollen LAYZIN SERUM 01 te gebruiken.  Dit hydraterende serum bevat namelijk niacinamide. Deze vitamine is zeer effectief bij het bestrijden van grove poriën. 

Na de behandeling adviseren wij om de huid te behandelen met SERUM 02. Dit anti-aging serum met huidverstevigende eigenschappen zorgt ervoor dat de behandelde poriën hun stevigheid behouden.

 

Bestel hier de Anti-Aging Microneedling SET

← Vorige post Volgende post →

Video's

RSS
Dermaroller op handen

Handen behandeling

    De huid van de handen verandert wezenlijk naarmate je ouder wordt. De huid wordt dunner en soms verschijnen er vlekjes die als ontsierend...

Lees meer
Microneedling rond de mond

Rimpels rondom de mond

    Rimpels rond de mond, ook wel rokerslijntjes genoemde geven elk gezicht een wat oudere en sombere uitstraling. Hier kun je wat aan doen...

Lees meer