Vrouw met dermaroller behandelt wenkbrauw

Wenkbrauw

 

 

Vooral bij vrouwen kan de groei van de wenkbrauw haartjes onder invloed van hormonen en stress verminderen. Het gevolg, dunnere wenkbrauwen die minder zichtbaar zijn. Door te dermarollen met LAYZIN kun je dit proces een halt toeroepen en de haargroei in dit gebied weer verbeteren. In bovenstaande video laten we zien hoe je dit kan doen. 

 

Wenkbrauw en serum

 

Ook op de wenkbrauwen kun je goed een serum gebruiken om de werking van het dermarollen extra te ondersteunen. Wij raden aan om hiervoor LAYZIN SERUM 06 te gebruiken. Dit is ons haargroei serum. 

Alle ingrediënten in dit serum, zijn gericht op het stimuleren en gezond houden van de haarfollikels. SERUM 06 is volledig vrij van hormonen en zónder het medicijn Minoxidil. Het LAYZIN haargroeiserum SERUM 06 bevat maar liefst 5% CAPIXYL™, een innovatief en gepatenteerd complex van biomimetische peptide gecombineerd met Rode Klaver Extract. Dit serum is dus ook uitermate geschikt om de groei van de wenkbrauw haartjes te stimuleren.

 

← Vorige post Volgende post →

Video's

RSS
Dermaroller op handen

Handen behandeling

    De huid van de handen verandert wezenlijk naarmate je ouder wordt. De huid wordt dunner en soms verschijnen er vlekjes die als ontsierend...

Lees meer
Microneedling rond de mond

Rimpels rondom de mond

    Rimpels rond de mond, ook wel rokerslijntjes genoemde geven elk gezicht een wat oudere en sombere uitstraling. Hier kun je wat aan doen...

Lees meer