Skin lover

Skin Lover Nathalie over LAYZIN

 Skin Lover en LAYZIN, de perfect match?

 

In dit blog komt Skin Lover Nathalie aan het woord over haar ervaringen met de LAYZIN producten en hoe zij deze gebruikt in haar dagelijkse beauty routine. Een eerlijk verhaal van een echte gebruiker. 

 

  1. Hoe zou jij de producten van LAYZIN in 3 woorden omschrijven?

Luxueus, verrijkend, aangenaam

 

  1. Welke LAYZIN producten gebruik je op dit moment?

Inmiddels gebruik ik veel van de producten uit het LAYZIN assortiment.
Elke ochtend het SERUM 01 en de POWER & PROTECT met SPF. In de avond maak ik een eiwitshake, waar ik het  zakje LAYZIN collageenpoeder aan toevoeg. Vóór het slapengaan breng ik SERUM 02 aan en af toe het RECOVER & ENERGIZE masker na het douchen. Twee keer per maand gebruik ik de microneedling SET om de collageenaanmaak extra te stimuleren. Kortom, deze skin lover is een ware fan!


  1. Hoe lang gebruik je al LAYZIN-producten?

Momenteel gebruik ik al meer dan een jaar de verschillende producten. Ik startte met de collageenpoeder, en vervolgens met de Skin Restarting Fundamentals Box, met de dermaroller en de verschillende skincare producten. Een waar feestje voor je huid.


  1. Welk probleem had je en naar welke oplossing zocht je?

Ik werd 35 jaar en zag dat mijn huid nood had aan kwaliteitsproducten om huidveroudering tegen te gaan. De lijntjes in mijn gezicht werden zichtbaarder en ik had nog altijd oneffenheden, waardoor ik soms dacht nooit uit de puberfase te raken.  1. Wat heeft jou als echte skin lover aangetrokken tot het gebruik van LAYZIN-producten?

Het feit dat de producten zijn mede ontwikkeld door huidexperts & een cosmetisch arts en dat ze op de wetenschap gebaseerd zijn, was voor mij een doorslaggevende factor om voor LAYZIN te kiezen. Producten zonder onnodige toevoegingen genieten altijd mijn voorkeur.


  1. Heb je specifieke voordelen opgemerkt door het gebruik van LAYZIN-

producten? Zo ja, welke?

Ja, niet alleen ikzelf, ook vriendinnen vinden de glow op mijn gezicht echt prachtig.
Mijn huid is ontzettend mooi en veel egaler dan een jaar geleden, met veel minder
oneffenheden en onzuiverheden. Mijn huidstructuur is steviger geworden en ik heb
zelfs de indruk dat de lijntje in mijn gezicht ook minder aanwezig zijn dan een jaar
geleden.
  1. Heb je gemerkt dat LAYZIN-producten hebben bijgedragen aan de

verbetering van je huidconditie?

Absoluut een ja! Ik gebruik, zeker in de zomer, amper nog foundation omdat mijn huid er veel frisser uitziet. Waar ik voorheen de intentie had om alles dicht te plamuren, laat ik mijn huid nu vaker “luchten” zonder een laag make-up. Uiteraard is dit ook goed voor de huid, dus ik merk een positieve wisselwerking op.  1. Zijn er bepaalde LAYZIN-producten die je bijzonder effectief vindt? Zo

ja, welke zijn dat en waarom?

Gezien ik veel van de producten door elkaar gebruik en deze ook heel consequent gebruik, durf ik niet te zeggen welk product uit het assortiment meer bijdraagt aan mijn verbeterde huid dan andere producten. Ik vind wel dat de serums een enorm fijne structuur hebben, goed uitsmeren en snel in mijn huid trekken.

  1. Zou je LAYZIN-producten aanbevelen aan anderen? Waarom wel of

waarom niet?

Absoluut, ik gebruik de producten trouw en ik zie de verbetering in mijn gezicht. 


De producten gaan ook lang mee, je hebt maar heel weinig product nodig per keer. Verpakt in handige airless dispensers waarmee ik makkelijk kan doseren.
Daardoor is de aanschaf en investering een minder grote drempel voor me. 
Je kunt alle producten en accessoires ook los bestellen, bijvoorbeeld een nieuwe rollerkop voor je dermaroller, wat ik erg klantvriendelijk vind. De bestellingen worden snel verzonden, waardoor je binnen no-time kunt starten met je skin-care routine. 


Daarnaast vind ik de minimalistische verpakkingen ook zeer mooi staan in mijn badkamer en mijn skin-care hoekje!


← Vorige post Volgende post →

Laat een comment achter

News

RSS
Ilonka met Under Eye SET

Under Eye SET met Ilonka

   Ilonka laat in deze video zien hoe eenvoudig en veilig een microneedling behandeling thuis is met de SETS van LAYZIN.   Resultaten van Ilonka...

Lees meer
Anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum

Anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum: een geweldige doorbraak

De anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum is een bewezen techniek om de teint en textuur van je huid te verbeteren. In dit nieuwe blog vertellen wij...

Lees meer