Liefdesmaand

Beauty-full Liefdesmaand

Februari straalt liefde uit: Liefdesmaand bij LAYZIN!

 

Voel je het ook? De liefde hangt in de lucht! Liefde voor jezelf, voor anderen, en zeker ook liefde voor je huid en haar. Daarom is februari officieel LAYZIN Liefdesmaand! En dat is niet zonder reden, want halverwege de winter hebben je huid en haren wat extra aandacht en liefde nodig. Met onze liefdevolle tips zal jouw huid stralen en je haar gezond het voorjaar tegemoet gaan.

 

De effecten van de winter op huid en haar

 

Je wist het vast al: de winter is niet bepaald zacht voor je huid en haar. Terwijl de temperaturen dalen, neemt ook het vochtgehalte in je huid af.
Tel daarbij op dat de lucht vaak droger is en we binnenshuis de verwarming aanzetten. Bovendien produceert je huid in de winter minder talg dan in de zomer, wat resulteert in een drogere huid met ruwe plekjes, schilfertjes en bultjes. De kou beïnvloedt ook de circulatie in de huid, wat die vervelende rode vlekken in je gezicht veroorzaakt. Dit alles leidt tot uitdroging van je huid. 

Ook je haren verdienen in de winter extra liefde! De kou droogt zowel je haren als je hoofdhuid uit, en de droge lucht onttrekt vocht aan je lokken, waardoor ze ineens kunnen veranderen in een bos stro. Door temperatuurverschillen tussen binnen en buiten kan je haar bovendien pluizig of statisch worden, iets waar je niet blij van wordt.

Speciaal daarom hebben onze experts de beste tips voor Liefdesmaand voor jou verzameld, zodat jij je huid en haar gezond en stralend houdt, ongeacht het weer.

 

LAYZIN’s liefdestips voor jouw huid en haar

 

    • Hydratatie is huidliefde!

      • Drink water! In de zomer is het makkelijker, maar ook in de winter doet het je huid en haar een groot plezier. Geef het water een smaakje met pepermunt of een schijfje fruit, of geniet van puur heet water met wat gember en een schijfje sinaasappel. Gebruik honing naar wens.

      Douche met liefde… maar niet te lang

      • Douche niet te lang en niet te warm, want dit droogt uit. Wees lief voor je huid, haar én voor je portemonnee door lauw te douchen en producten met een neutrale pH-waarde te gebruiken. Was je haar minder vaak om de natuurlijke oliën op je hoofdhuid te behouden.

      Hydrateer je huid

      • Gebruik naast een goede hydraterende crème ook een vochtinbrengend serum zoals LAYZIN SERUM 01 voor extra hydratatie en bescherming van je huidbarrière. Door dit goed opneembare serum krijgt je huid het nodige extra vocht en zal zachter en soepeler aanvoelen en een zachte, frisse glans krijgen.                             Liefdesmaand                                                                                                         

            Bescherm met SPF!

      • Zelfs als in de winter de zon niet schijnt, is er altijd schadelijke UV-straling. Gebruik een hydraterende crème met ingebouwde SPF zoals de LAYZIN POWER & PROTECT CREAM met spf  factor 30. Zo bescherm je je huid tegen uitdroging, rimpeltjes en schade.

      Draag een muts

      • Bescherm je haar tegen de kou met een trendy muts. Het maakt je look af en houdt je warm, terwijl je er ook stijlvol uitziet!

      Laat je haren vaker natuurlijk drogen

      • Vermijd het dagelijks gebruik van warme stylingtools zoals föhns en stijltangen, want deze drogen je haar extra uit. Laat je haren natuurlijk drogen. Maar ga in de winter ook zeker niet met je natte haren naar buiten om broosheid van je haren te voorkomen waardoor je haren sneller breken.

      Voed je haren met een haargroeiserum

      • Gebruik een haargroeiserum zoals LAYZIN SERUM 06 en masseer het lichtjes in je hoofdhuid. Hiermee ondersteun je gezonde haargroei en behoud je een glanzende haardos.
        Wordt jouw haar steeds dunner? Gebruik dan de Haargroei Microneedling SET voor thuis dat o.a. het haargroeiserum en de professionele dermaroller bevat.Liefdesmaand HAARGROEI_SET_inhoud.jpg

 

Liefde en skin- & haircare van binnenuit

 

Wil je nou nog net wat meer doen voor jouw huid en haar? Dan is deze Liefdesmaand dé maand om te starten met een hoogwaardig en ook een hooggedoseerd Collageen Complex. Want met kwaliteits collageen verbeter je de conditie van je huid, haar en nagels van binnenuit. Na een week of 6 consequente inname zijn de eerste resultaten al zichtbaar. Rimpels en fijne lijntjes verminderen en de groei van haren en nagels verbetert. Een echte opfrisbeurt voor jouw looks dus. 


Ons gepatenteerde verisol collageen is een gehydroliseerde vorm van collageen en tevens halal gecertificeerd rundercollageen.
Dit betekent dat de moleculen extra klein zijn waardoor ze beter door het lichaam worden opgenomen. Hierdoor kun jij optimaal profiteren van alle voordelen die collageen te bieden heeft. 


Collageen is een eiwit dat overal in je lichaam voorkomt. En je collageengehalte vermindert naarmate je ouder wordt. En dat al vanaf je 25e levensjaar. Om te voorkomen dat je huid snel veroudert, kun je dit collageen gebruiken. Zo vul je telkens je collageen op een natuurlijke manier aan.

Liefdesmaand

Beauty-full Liefdesmaand

 

Met deze eenvoudige tips haal je het beste uit je dagelijkse beauty routine in deze Liefdesmaand. Maak kleine aanpassingen en gebruik goede producten om je huid en haar te laten stralen.

LAYZIN helpt je graag hierbij. Voor vragen aan onze huid- en haarexperts, neem gerust contact met ons op via info@layzinskin.com.

← Vorige post Volgende post →

Laat een comment achter

News

RSS
Collageen en darmgezondheid

Collageen en darmgezondheid: het LAYZIN Collageen Complex als oplossing voor spijsverteringsproblemen

Dat darmgezondheid van groot belang is voor je welzijn besef je vooral wanneer je last hebt van spijsverteringsklachten zoals darmkrampen, een opgeblazen gevoel, obstipatie of...

Lees meer
De huid en hormonen

De invloed van vrouwelijke hormonen op de huid

Een reis van hormonen door de puberteit, zwangerschap en menopauze In het leven van elke vrouw spelen hormonen een cruciale rol, en de schommelingen kunnen...

Lees meer