Youthful appearance masker voordelen

Youthful Appearance Masker

Voor de huid die wel een oppepper kan gebruiken is dit Youthful Appearance Masker. Dit maker zit boordevol anti-aging ingrediënten die de huid verstevigen en verjongen. Dit masker hydrateert de huid en zorgt ervoor dat deze haar volume behoudt. Werkt verstrakkend, dus fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar. 

Hoe gebruik je Youthful Appearance Masker?

Je gebruikt dit masker als een dagcrème of nachtcrème. Gebruik het Youthful Appearance Masker in de ochtend of vóór het slapen gaan. Breng het dunnetjes aan en laat het goed intrekken. Dit is een leave-on masker, je hoeft het dus niet van je gezicht af te wassen.

Extra tips

  • Wil je overdag dit masker gebruiken? Laat het 15-20 minuten intrekken en breng als tweede laag de LAYZIN Power & Protect Cream met SPF30 aan. Zo is je huid goed beschermd tegen UV-straling.
  • Voor een nog krachtiger effect breng je dit masker aan nadat je je huid hebt gescrubd met de LAYZIN Soft Exfoliating Face Scrub. Daarmee verwijder je dode huidcellen, waardoor het masker nog beter intrekt.

← Vorige post Volgende post →

Gebruik & advies

RSS
Collageenpoeder

Collageen Complex

Met collageenpoeder kun je het collageen in je lichaam aanvullen. Vanaf het 25e levensjaar neemt de aanmaak van collageen in het lichaam af. Hierdoor ontstaat...

Lees meer
Haargroei SERUM 06 voordelen

Haargroei SERUM 06

Bij een dunner wordende haardos, kale plekken en inhammen is haargroei SERUM 06 de beste keuze. Dit serum met de werkzame stof Capixyl™ stimuleert de...

Lees meer