Kalmerend SERUM 05 voordelen

Kalmerend SERUM 05

Voor een gevoelige huid die snel last heeft van irritaties, roodheid, en uitslag is kalmerend SERUM 05 de perfecte oplossing. Een gevoelige huid heeft speciale zorg, comfort en versterking nodig. SERUM 05 voor de sensitieve huid is zijdezacht voor juist dit huidtype. Het kalmeert de gevoelige huid en verzacht roodheid met een unieke combinatie van pure werkzame ingrediënten. SERUM 05 hydrateert, vermindert de roodheid en herstelt de huidbalans weer. 

 

Hoe gebruik je kalmerend SERUM 05?

Breng het serum 1 tot 2 keer per dag aan op je huid. Bij een droge of snel geïrriteerde huid is het goed om dit serum dagelijks te gebruiken, zodat huidirritaties en allergische reacties kunnen worden voorkomen, en de huid goed gehydrateerd en beschermd blijft.


Bij actieve roodheid start je met 1x per dag SERUM 05 dunnetjes aanbrengen om te zien hoe je huid erop reageert. Daarna kun je het naar wens dagelijks 2 keer aanbrengen, ‘s ochtends en ‘s avonds.


Extra tips:

Is je huid weer hersteld en wil jij  je huid verjongen en extra versterken? Combineer dan LAYZIN SERUM 05 met 1x per week microneedling (0.55 mm Dermaroller set). Start met de kleinste dermaroller van 0.35 mm en stap als je huid verbeterd is over naar 0,55 mm.


Microneedling stimuleert celvernieuwing, hierdoor wordt je huid sterker, elastischer en mooier. Ook bevordert microneedling de opname van de effectieve stoffen in SERUM 05. 

← Vorige post Volgende post →

Gebruik & advies

RSS
Collageenpoeder

Collageen Complex

Met collageenpoeder kun je het collageen in je lichaam aanvullen. Vanaf het 25e levensjaar neemt de aanmaak van collageen in het lichaam af. Hierdoor ontstaat...

Lees meer
Haargroei SERUM 06 voordelen

Haargroei SERUM 06

Bij een dunner wordende haardos, kale plekken en inhammen is haargroei SERUM 06 de beste keuze. Dit serum met de werkzame stof Capixyl™ stimuleert de...

Lees meer