SERUM 04 Huidherstellend serum  voordelen

SERUM 04 Huidherstellend serum

 SERUM 04 Huidherstellend serum  is speciaal voor de beschadigde huid. Je kan dit serum inzetten als een repair cream om de vorming van littekens te voorkomen. Het kan ook helpen om bestaande littekens minder zichtbaar te maken. 

Hoe gebruik je SERUM 04 Huidherstellend serum 

Om littekens te voorkomen of een droge, schrale huid te helen, breng je met vochtige vingers een dun laagje  SERUM 04 Huidherstellend serum  aan op de beschadigde plaatsen. 

Littekens

Start met 2x daags aanbrengen van  SERUM 04 Huidherstellend serum  op littekens. Hoe eerder je begint, des te beter het resultaat. 

In een later stadium, wanneer het littekenweefsel zich gevormd heeft, kun je eventueel starten met microneedling. Dit heeft een nog krachtiger effect. Bekijk daarvoor de Litteken & Striae Microneedling set.

Striae

Als je merkt dat er striae begint te ontstaan op een bepaalde plek, start met 2x daags aanbrengen van  SERUM 04 in dat gebied. Breng het serum vooral voor het slapen gaan aan, aangezien striae met name tijdens het slapen ontstaat.


Ook op reeds bestaande striae kun je  SERUM 04 aanbrengen,

← Vorige post Volgende post →

Gebruik & advies

RSS
Collageenpoeder

Collageen Complex

Met collageenpoeder kun je het collageen in je lichaam aanvullen. Vanaf het 25e levensjaar neemt de aanmaak van collageen in het lichaam af. Hierdoor ontstaat...

Lees meer
Haargroei SERUM 06 voordelen

Haargroei SERUM 06

Bij een dunner wordende haardos, kale plekken en inhammen is haargroei SERUM 06 de beste keuze. Dit serum met de werkzame stof Capixyl™ stimuleert de...

Lees meer