Face Scrub LAYZIN voordelen

Face Scrub

Deze LAYZIN Face Scrub is door de milde ingrediënten geschikt voor elk huidtype. De scrub zorgt voor een egale huid met een frisse teint. Ook voorkomt de scrub dat dode huidcellen zich kunnen ophopen op de huid en de poriën verstoppen. Door de speciale samenstelling laat deze face scrub een hydraterend laagje achter op de huid.

Hoe gebruik je de Face Scrub

Deze face scrub gebruik je 1 à 2 keer per week. Neem een kleine hoeveelheid in je vochtige handen en wrijf licht met je handen zodat het iets opschuimt. Je scrubt door zacht ronddraaiende bewegingen te maken over je huid.

Op dunne huiddelen, zoals onder je ogen, is het belangrijk om voorzichtig te scrubben. Scrub ook je hals en onderkin mee.

Gebruik na het scrubben een hydraterend serum zoals hyaluron SERUM 01.

Extra tip:

Als je momenteel ook microneedling toepast, dan raden wij aan om op de dagen dat je gaat microneedlen, vooraf ook deze soft scrub te gebruiken. Doe dit dan wel met zachte hand en ruim vóór de behandeling, en zeker niet erna.

← Vorige post Volgende post →

Gebruik & advies

RSS
Collageenpoeder

Collageen Complex

Met collageenpoeder kun je het collageen in je lichaam aanvullen. Vanaf het 25e levensjaar neemt de aanmaak van collageen in het lichaam af. Hierdoor ontstaat...

Lees meer
Haargroei SERUM 06 voordelen

Haargroei SERUM 06

Bij een dunner wordende haardos, kale plekken en inhammen is haargroei SERUM 06 de beste keuze. Dit serum met de werkzame stof Capixyl™ stimuleert de...

Lees meer