Hygiënische Cleansing Spray voordelen

Hygiënische Cleansing Spray

Een absolute must-have als je wil dermarollen is deze Hygiënische Cleansing Spray. Bij dermarolling is hygiëne namelijk van cruciaal belang. Je maakt namelijk kleine gaatjes in de huid. Belangrijk dus dat zowel de derma roller als je huid helemaal schoon zijn. Op die manier kun je verantwoord je huid behandelen.

Hoe gebruik je de Hygiënische Cleansing Spray

Houd voordat je gaat behandelen de rollerkop onder stromend warm water en spray de rollerkop in met deze spray en laat even drogen. Spray 2 à 3 keer op een wattenschijfje en reinig hiermee de huid die je wil gaan behandelen.

Nu zijn de dermaroller en je huid klaar voor microneedling. Bekijk de instructievideo’s voor de juiste dermaroltechniek en welke serums voor jouw huiddoel geschikt zijn.

Nadat je klaar bent met microneedling, houd je de rollerkop weer onder stromend warm water, en bespray het met de Hygiënische Cleansing Spray.

Berg je rollerkop altijd op in het zwarte opbergdoosje. Ook dit doosje is er speciaal voor ontwikkeld zodat de naaldjes op de rollerkoppen niet beschadigen maar veilig en schoon opgeborgen worden.

← Vorige post Volgende post →

Gebruik & advies

RSS
Collageenpoeder

Collageen Complex

Met collageenpoeder kun je het collageen in je lichaam aanvullen. Vanaf het 25e levensjaar neemt de aanmaak van collageen in het lichaam af. Hierdoor ontstaat...

Lees meer
Haargroei SERUM 06 voordelen

Haargroei SERUM 06

Bij een dunner wordende haardos, kale plekken en inhammen is haargroei SERUM 06 de beste keuze. Dit serum met de werkzame stof Capixyl™ stimuleert de...

Lees meer