Dermaroller in hand

Dermaroller

Dermarolling doe je met de LAYZIN dermaroller die bestaat uit een hendel van metaal met verwisselbare rollerkoppen. LAYZIN heeft 3 verschillende rollerkoppen zodat je altijd de juist naaldlengte hebt voor het gebied dat je wil behandelen.


Rollerkop 1.3 mm

Deze rollerkop gebruik je als je de dermaroller op plaatsen gaat gebruiken waar de huid wat dikker is. Denk hierbij aan de hoofdhuid en het lichaam.

Rollerkop .55 mm

Deze rollerkop is geschikt voor de huid van het gezicht, hals en decolleté.

Rollerkop .35 mm

Speciaal voor het dermarollen rondom de ogen ontwikkelde LAYZIN deze rollerkop met ultrafijne naaldjes die hem geschikt maakt voor de tere huid in dit gebied.

 

Hoe gebruik je een dermaroller correct

Kies de juiste rollerkop en klik deze op de hendel. Voor je gaat behandelen is het belangrijk om de rollerkop en de huid te reinigen met de LAYZIN Cleansing Spray. 

Behandel nu het gebied van jouw keuze door elke strook 3 x te rollen. Rol altijd 1 richting op, en nooit heen en weer. Kijk voor specifieke instructies de video's hier

Na het microneedlen reinig je de rollerkop nogmaals en haalt hem van de dermaroller. Bewaar je rollerkop altijd in het bijgeleverde doosje. Zo blijft je rollerkop schoon en bliiven de naaldjes scherp.

Vervang je rollerkop tijdig en leen deze nooit aan iemand anders uit.

← Vorige post Volgende post →

Gebruik & advies

RSS
Collageenpoeder

Collageen Complex

Met collageenpoeder kun je het collageen in je lichaam aanvullen. Vanaf het 25e levensjaar neemt de aanmaak van collageen in het lichaam af. Hierdoor ontstaat...

Lees meer
Haargroei SERUM 06 voordelen

Haargroei SERUM 06

Bij een dunner wordende haardos, kale plekken en inhammen is haargroei SERUM 06 de beste keuze. Dit serum met de werkzame stof Capixyl™ stimuleert de...

Lees meer