Recover and Energize Masker voordelen

Recover & Energize Masker

Is je huid toe aan wat kalmering? Het Recover and Energize Masker werkt huidherstellend en kalmerend. Ideaal na een microneedling behandeling, maar ook voor de onrustige huid die last heeft van rode vlekken en droge plekjes. Dit masker verzacht en hydrateert intens. 

Zo gebruik je het Recover and Energize Masker 

Gebruik dit masker gedurende de dag, vóór het slapen gaan of na een microneedling behandeling. Breng het dunnetjes aan en laat het goed intrekken. Je hoeft het er niet af te wassen, het is een leave-on masker. Ook geschikt voor je hals en decolleté.

Extra tips

 • Voor een nog betere werking breng je dit masker aan nadat je je huid hebt gescrubd met de LAYZIN Soft Exfoliating Face Scrub. Daarmee verwijder je dode huidcellen, waardoor het masker beter intrekt.

  ← Vorige post Volgende post →

  Gebruik & advies

  RSS
  Collageenpoeder

  Collageen Complex

  Met collageenpoeder kun je het collageen in je lichaam aanvullen. Vanaf het 25e levensjaar neemt de aanmaak van collageen in het lichaam af. Hierdoor ontstaat...

  Lees meer
  Haargroei SERUM 06 voordelen

  Haargroei SERUM 06

  Bij een dunner wordende haardos, kale plekken en inhammen is haargroei SERUM 06 de beste keuze. Dit serum met de werkzame stof Capixyl™ stimuleert de...

  Lees meer