Fronsrimpels verminderen in het gezicht

De oplossing voor fronsrimpels

Voordelen van Layzin microneedling

• Zonder cosmetische kliniek je rimpels verminderen

• Effect na 4 weken al zichtbaar

• Ontwikkeld door een cosmetisch arts

• Veilig en effectief

Naast een behandeling is het van belang om je bewust te zijn van het fronsen. Probeer bijvoorbeeld niet teveel te knijpen als je geconcentreerd bezig bent of tegen de felle zon inkijkt. Ontsnap je spieren in het gezicht zoveel mogelijk en draag in de zon een zonnebril.

Behandeling van de fronsrimpel

Om de fronslijnen te behandelen, gebruik je de 0,55 mm rollerkop in combinatie met SERUM 02. Dit serum bevat krachtige anti-aging ingrediënten. Het bespoedigt het proces van huidvernieuwing en het stimuleert de aanmaak van collageen. Kortom alle elementen die je nodig hebt om een rimpel zichtbaar te verminderen. Na de behandeling breng je SERUM 01 aan.

Hieronder wordt er door de arts uitgebreid toegelicht hoe je de fronsrimpel kunt verminderen.

Benodigde producten voor fronsrimpel behandeling

Ervaringen

files/Denise.png
Linda Amsterdam

ik doe nu sinds 6 weken microneedling, en ik merk echt al dat de rimpel zachter is geworden. Ben benieuwd als ik het nog een aantal maanden volhoud.

22-5-2022
files/Lin.png
Lin Baarn

Ik heb hiervoor al een dermaroller gebruikt, maar dit is wel echt anders. Je merkt het ook aan het materiaal. Ik combineer dit zelf met prikjes bij cosmetisch arts, omdat mijn frons al heel diep was. Sinds ik deze dermaroller gebruik, merk ik dat het aanzienlijk aan het verbeteren is.

09-05-2022
files/Frederique_F.png
Monique Doordrecht

ik doe 1 keer per 2 weken microneedling, ter preventie van mijn fronsrimpel, en ik pak ook mijn voorhoofdslijnen mee. Je ziet echt wel na een aantal keer dat het wat doet met je huid

17-04-2022
files/Marloes-2.png
Marloes Purmerend

Eindelijk iets wat echt werkt... ik heb altijd allerlei serums gesmeerd, maar niets wat echt mijn rimpel verminderde (noem het naief..). Ik dermarol nu consequent 1 keer per week

01-06-2022
files/Kalyna.png
Kalyna Haarlem

ik heb deze behandeling aangeraden gekregn van mijn colega. Het heeft voor mij een goede werking. huid wordt wel beetje rood, maar is volgende dag weg.

28-05-2022