totaalbox huidverbetering set, micro needling set, dermaroller set met serums, huidveroudering tegengaan, huid verjongen, schoonheidssalon thuis, microneedling thuis, beste skincare, Skin Restarting Fundamentals, hoogwaardige skincare

Totaalbox : Skin Restarting Fundamentals

Met deze totaalbox haal je alles in één keer in huis en kun je een belangrijke stap zetten voor effectieve huidverbetering en -verjonging. Het betreft hier een totaalpakket met producten die speciaal op elkaar zijn afgestemd. 

Dit pakket is met zorg en na veel onderzoek ontwikkeld door een cosmetisch arts. Samen met een team en een Nederlands laboratorium is deze Skin Restarting Fundamentals tot stand gekomen. Want wat werkt nu echt voor huidverbetering? Veel mensen zijn op zoek naar een antwoord erop.

Met deze luxe en goed gevulde box ben je voorzien van de juiste skincare- en huidverjongingsproducten, waarmee je op de meest effectieve manier huidverbetering kunt stimuleren.

 

Inhoud van deze exclusieve Layzin Skin Restarting Fundamentals box uitgelegd

 

 1. De Layzin microneedle set, bestaat uit de hoogwaardige metalen hendel en 2 dermarollerkoppen, namelijk een smalle kop met naaldlengtes van 0.35 mm en een iets bredere met naaldlengtes van 0.55 mm.

  De 0.35 mm rollerkop is speciaal ontwikkeld voor dunne huiddelen zoals het gebied rondom je ogen.

  De 0,55 mm rollerkop is vooral geschikt voor de wat dikkere huid zoals je gezicht, hals, decolleté en handen.

 2. Deze speciaal ontwikkelde Cleansing Spray is bedoeld om je huid en de rollerkoppen te reinigen zodat bacteriën geen kans krijgen. Dit is een echt noodzakelijk product wanneer je gaat microneedlen. Het is dus geen gewone cleansing spray. Je huid wordt hiermee op de juiste manier voorbereid en grondig gereinigd voor het microneedlen (ook wel dermarollen genoemd).

 3. De Soft Exfoliating Scrub gebruik je 1 tot maximaal 2 keer per week. Het bevat zachte sorbosil scrubdeeltjes en is bij uitstek geschikt voor je huid. Want het verwijderen van dode huidcellen maakt het dermarollen effectiever, en bevordert de opname van actieve ingrediënten die de Layzin serums bevatten. Ook ziet je huid er gladder en energieker uit. 

  Je hoeft niet per se op de dagen dat je gaat dermarollen je gezicht te scrubben, maar het mag wel. Als je dat wilt doen, scrub dan voordat je je huid reinigt met de Cleansing Spray.

 4. Layzin Serum 01 is een krachtige ‘all rounder’ die een intensieve en diepe hydratatie geeft en de huid jong en verzorgd maakt en houdt. Het vermindert en verzacht rimpels en fijne lijntjes.

  Een greep uit de actieve ingrediëntenlijst: Laag moleculair hyaluronzuur, Niacinamide, vitamine E, Panthenol, Co-enzym Q10 en de extracten van Centella Asiatica en Calendula Offininalis.

 5. Layzin Serum 02 bevat een samenstelling van bewezen anti-aging ingrediënten en draagt actief bij aan huidverbetering door stimulatie van elastine- en collageenaanmaak. Het verstevigt jouw huid en de elasticiteit ervan maar verbetert ook je huidteint, waardoor hyperpigmentatie geen kans krijgt. 

  Een greep uit de ingredientenlijst: Granactive Retionoïd (betere afgeleide van Retinol), Vitamine C en E, Matrixyl Peptides.

  De combinatie van juist deze twee serums versterken elkaar in het proces van huidvernieuwing en verjonging.

 6. Het Recover & Energize Masker vitaliseert je huid en versnelt het herstelproces. Daarnaast heeft het een kalmerende werking en vermindert het de roodheid na de behandeling. En dat is precies wat je nodig hebt na zo’n intensieve microneedle behandeling. En het is erg belangrijk dat je huid de juiste verzorging krijgt. Tevens is dis masker huidbarrière versterkend. Dit is een ‘leave-on’ masker, dat betekent dat je dit masker aanbrengt (als een crème) voordat je gaat slapen en op je huid laat zitten. De volgende ochtend zie je er weer stralend en energiek uit.

  Het bevat een hoge concentratie Hyaluronzuur, Aloë Vera, Panthenol en Pentavitin.

 7. Deze Power & Protect crème is voorzien van SPF 30 en de naam zegt het al, het bevat ingrediënten met boostende, verzorgende, verjongende èn beschermende eigenschappen

  Deze rijke crème geeft je huid wat het nodig heeft om de strijd tegen huidveroudering bij te staan en biedt bescherming tegen de schadelijke UV-straling. Het is te gebruiken als dag- en nachtcrème dus ook wanneer de zon niet zichtbaar schijnt. Want ook dan is er UV-straling dat een schadelijke invloed heeft op je huid en is medeveroorzaker van (vroegtijdige) huidveroudering en vlekken in het gelaat.

De eerlijke totaalbox

 

Deze Skin Restarting Fundamentals box is een echte totaalbox en biedt je de mogelijkheid om maandenlang aan je huid te werken met de juiste en beste producten. 

Wil je meer weten? Bekijk dan onze gedetailleerde instructievideo, waarin de arts uitleg hoe je de Skin Restarting Fundamentals gebruikt. 

Er worden allerlei wondermiddelen gepresenteerd, en als je het internet zou moeten geloven, zou iedereen er nu 20 jaar jonger uit moeten zien. Wij geloven niet in sprookjes en willen graag eerlijk met je zijn. Enkel het gebruiken van een serum, ongeacht hoe hoog het gedoseerd is, gaat jou niet helpen met het behalen van jouw doelen. Het probleem is namelijk dat slechts 20 tot 30 procent van de ingrediënten kan worden opgenomen in je huid. Je huid heeft namelijk een barrièrefunctie, waarbij stoffen van buitenaf zoveel mogelijk buiten worden gehouden. 

Wij geloven in de synergetische werking met microneedling. Microneedling is een techniek waarbij je met minuscule naaldjes over je huid rolt. Tijdens het rollen ontstaan er tijdelijke microkanalen in je huid, waardoor ingrediënten uit bijvoorbeeld een serum veel dieper en beter in de huid trekken. 

Daarnaast heeft het microneedlen op zichzelf al een stimulerende werking op je huid: er komen namelijk stoffen vrij die een activerende werking hebben op huidcellen. 

Bij Layzin hebben wij diverse bundels samengesteld voor meerdere doelen, waarbij we de kracht van microneedling combineren met effectieve serums. Hiermee heb jij direct de juiste middelen in handen, zodat je niet meer het internet hoeft af te struinen om uit te zoeken wat nou echt werkt voor jou. Iedere bundel bestaat uit de juiste dermaroller waarmee je microneedling kunt toepassen, en een bijhorend serum waarmee jij je doelen kunt bereiken. Bij deze bundels wordt ook standaard de Cleansing Spray meegeleverd, waarmee je je huid en dermaroller kunt reinigen. 

En geen zorgen. Per bundel hebben wij gedetailleerde uitlegvideo's gemaakt, waardoor jij precies kunt zien hoe je moet behandelen.

Benieuwd welke huiddoelen jij kunt waarmaken met de Layzin Bundels? Op onze Bundel Collectie pagina vind je alle beschikbare bundels. 

 

Skin Restarting Fundamentals box

 

Deze totaalbox, genaamd Skin Restarting Fundamentals, is de heilige graal op het gebied van huidverbetering en -verjonging. In deze totaalbox vind je alle nodige producten die jij nodig hebt om op de meest optimale manier jouw droomhuid te bereiken. 

Op de pagina van de Skin Restarting Fundamentals box vind je een uitgebreide video over deze totaalbox. 

 

Mini's

 

Wil jij eerst kennismaken en ervaring opdoen met de Layzin producten? Op de Mini's Collectie pagina vind je alle beschikbare mini varianten van onze producten. Met deze mini’s kun je 1 week lang aanvoelen hoe de serums inwerken op jouw huid. Onze serums hoef je heel dun aan te brengen en zijn tevens ideaal om mee te nemen in de tas.

 

Onze filosofie is: Schoonheid in eigen hand

 

Huidproducten dienen goed te zijn voor de huid en het moet doen wat het belooft. Je huid goed onderhouden moet van een routine overgaan in een gewoonte. Ons doel is om jou in de gelegenheid te stellen aan échte huidverbetering te werken, met de juiste (parfumvrije) serums, maskers en crèmes. Alle ingrediënten in onze producten worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Per product zijn wij open en eerlijk over de ingrediënten. Door middel van video’s legt onze cosmetisch arts uit wat het belang van bepaalde actieve ingrediënten is, maar ook hoe je een dermaroller het meest effectief kunt inzetten.

Heb je nog vragen over onze producten? Stuur ons een mail via info@layzinskin.com. Onze huidexperts helpen je graag bij het vinden van de juiste producten voor jou.

← Vorige post Volgende post →

Laat een comment achter

News

RSS
Collageen en darmgezondheid

Collageen en darmgezondheid: het LAYZIN Collageen Complex als oplossing voor spijsverteringsproblemen

Dat darmgezondheid van groot belang is voor je welzijn besef je vooral wanneer je last hebt van spijsverteringsklachten zoals darmkrampen, een opgeblazen gevoel, obstipatie of...

Lees meer
De huid en hormonen

De invloed van vrouwelijke hormonen op de huid

Een reis van hormonen door de puberteit, zwangerschap en menopauze In het leven van elke vrouw spelen hormonen een cruciale rol, en de schommelingen kunnen...

Lees meer