jouw huiddoel

Jouw huiddoel behalen met LAYZIN Sets

Jouw huiddoel kan heel specifiek zijn, want de meeste mensen hebben een specifiek doel in hun hoofd: een jongere huid verkrijgen, rimpels verzachten, een vermoeide blik verminderen of de haargroei stimuleren. Wat het ook is: jouw doel is ook ons doel. 

 

Wat werkt nou ècht?

 

Er worden allerlei wondermiddelen gepresenteerd, en als je het internet zou moeten geloven, zou iedereen er nu 20 jaar jonger uit moeten zien. Wij geloven niet in sprookjes en willen graag eerlijk met je zijn. Enkel het gebruiken van een serum, ongeacht hoe hoog het gedoseerd is, gaat jou niet helpen met het behalen van jouw doelen. Het probleem is namelijk dat slechts 20 tot 30 procent van de ingrediënten kan worden opgenomen in je huid. Je huid heeft namelijk een barrièrefunctie, waarbij stoffen van buitenaf zoveel mogelijk buiten worden gehouden. 

Wij geloven in de synergetische werking met microneedling. Microneedling is een techniek waarbij je met minuscule naaldjes over je huid rolt. Tijdens het rollen ontstaan er tijdelijke microkanalen in je huid, waardoor ingrediënten uit bijvoorbeeld een serum veel dieper en beter in de huid trekken. 

Daarnaast heeft het microneedlen op zichzelf al een stimulerende werking op je huid: er komen namelijk stoffen vrij die een activerende werking hebben op huidcellen. 

 

Jouw huiddoel, ons doel!

 

Bij Layzin hebben wij diverse bundels samengesteld voor meerdere doelen, waarbij we de kracht van microneedling combineren met effectieve serums. Dus ook voor jouw huiddoel hebben wij de perfecte set. Hiermee heb jij direct de juiste middelen in handen, zodat je niet meer het internet hoeft af te struinen om uit te zoeken wat nou echt werkt voor jou. Iedere bundel bestaat uit de juiste dermaroller waarmee je microneedling kunt toepassen, en een bijhorend serum waarmee jij je doelen kunt bereiken. Bij deze bundels wordt ook standaard de Cleansing Spray meegeleverd, waarmee je je huid en dermaroller kunt reinigen. 

En geen zorgen. Per bundel hebben wij gedetailleerde uitlegvideo's gemaakt, waardoor jij precies kunt zien hoe je moet behandelen.

Benieuwd hoe jij jouw huiddoel jij kunt waarmaken met de Layzin Bundels? Op onze Bundel Collectie pagina vind je alle beschikbare bundels. 

 

Skin Restarting Fundamentals box

 

Deze totaalbox, genaamd Skin Restarting Fundamentals, is de heilige graal op het gebied van huidverbetering en -verjonging. In deze totaalbox vind je alle nodige producten die jij nodig hebt om op de meest optimale manier jouw droomhuid te bereiken. 

Op de pagina van de Skin Restarting Fundamentals box vind je een uitgebreide video over deze totaalbox. 

 

Mini's

 

Wil jij eerst kennismaken en ervaring opdoen met de Layzin producten? Op de Mini's Collectie pagina vind je alle beschikbare mini varianten van onze producten. Met deze mini’s kun je 1 week lang aanvoelen hoe de serums inwerken op jouw huid. Onze serums hoef je maar heel dun aan te brengen en zijn tevens ideaal om mee te nemen in de tas.

 

Onze filosofie is: Schoonheid in eigen hand

 

Huidproducten dienen goed te zijn voor de huid en het moet doen wat het belooft. Je huid goed onderhouden moet van een routine overgaan in een gewoonte. Ons doel is om jou in de gelegenheid te stellen aan jouw huiddoel van échte huidverbetering te werken, met de juiste (parfumvrije) serums, maskers en crèmes. Alle ingrediënten in onze producten worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Per product zijn wij open en eerlijk over de ingrediënten. Door middel van video’s legt onze cosmetisch arts uit wat het belang van bepaalde actieve ingrediënten is, maar ook hoe je een dermaroller het meest effectief kunt inzetten.

Heb je nog vragen over onze producten en hoe deze jouw huiddoel kunnen ondersteunen? Stuur ons een mail via info@layzinskin.com. Onze huidexperts helpen je graag bij het vinden van de juiste producten voor jou.

← Vorige post Volgende post →

Laat een comment achter

News

RSS
Verisol Collageen

Minder rimpels met VERISOL® Collageen Peptiden

Waarom zou je VERISOL® collageen moeten innemen in plaats van een gewoon collageen poeder? Daar zijn een aantal hele goede redenen voor. Een wetenschappelijk onderzoek heeft...

Lees meer
Moederdag

Hoe ontstond Moederdag: de wereldwijde viering van moederliefde

Hoe en wanneer wordt Moederdag wereldwijd gevierd?

Lees meer