Verisol Collageen

Minder rimpels met VERISOL® Collageen Peptiden

Waarom zou je VERISOL® collageen moeten innemen in plaats van een gewoon collageen poeder? Daar zijn een aantal hele goede redenen voor. Een wetenschappelijk onderzoek heeft de indrukwekkende effecten van deze supplementen op huidverjonging aangetoond. Deelnemers namen dagelijks 2,5 gram of 5 gram VERISOL® in, of kregen een placebo, over een periode van acht weken.

Onderzoeksresultaten huid:

  • Snelle rimpelreductie: Na slechts vier weken zagen gebruikers van VERISOL® een significante vermindering van de rimpeldiepte met gemiddeld meer dan 7%.
    Na acht weken was dit zelfs gestegen tot een gemiddelde rimpelvermindering van 20%.
  • Verbeterde huidelasticiteit: De huidelasticiteit nam gemiddeld met 15% toe, wat zorgt voor een steviger en jeugdiger uitziende huid. De groep die dagelijks 5 gram VERISOL® innam, liet nog betere resultaten zien, wat wijst op een dosisafhankelijk effect.

Kies daarom voor VERISOL® rundercollageen en geef je huid de kans om haar natuurlijke schoonheid terug te winnen. Dat is de kracht van deze bioactieve collageen peptiden voor een stralende, jeugdige huid.

Dwarsdoorsnede van de jongere en de oudere huid

 

Verbetering van je haar/haarvolume

 

Ook het haar heeft profijt van collageen inname. Deze studie onderzocht de effecten van inname van VERISOL® bioactieve collageen peptiden op het haar. 

De groep mensen in dit onderzoek kreeg zes maanden lang dagelijks 2,5 gram VERISOL® of een placebo.

Wat was het effect ervan? 

  • Vastgesteld werd dat de celdeling  was toegenomen met 31%, en dat is belangrijk is voor de haargroeicyclus. Zie blog over de haargroeicyclus.
  • Ook werd de haardikte van de deelnemers gemeten. De haardikte bleek 5% verbeterd te zijn in vergelijking met de placebogroep. 


Deze onderzoeksresultaten tonen aan dat het dagelijks gebruik van dit VERISOL Collageen leidt tot verbeterde haarcondities, waaronder een vollere haardos, betere haargroei en vooral ook minder haaruitval. 

 

Vermindering van cellulite door VERISOL®

 

 

Ook op cellulite, dat door veel vrouwen als onwenselijk wordt ervaren kan de inname van dit type collageen een positief effect hebben. Deze studie heeft de effecten van deze specifieke bioactieve collageen peptiden op cellulite bij vrouwen onderzocht. De vrouwen in dit onderzoek hebben 6 maanden een dagelijkse dosis van 2,5 gram VERISOL® of een placebo gebruikt. 

Het innemen van collageen supplementen heeft geen invloed op de hoeveelheid vetcellen. De aanwezige vetcellen blijven uiteraard bestaan, want die zitten dieper in de huid. Maar de huidtextuur, op de plaatsen waar cellulite is ontstaan, gaf een zichtbare verbetering aan na zo'n 6 maanden gebruik van dit collageen poeder. Ook werd er een toename van de huiddichtheid waargenomen.

Collageenpoeder wordt in glas gedaan

 

Sterke nagels

 

Ook nagels hebben baat bij inname van deze bioactieve collageen peptiden. Lees in deze studie hoe het onderzoek plaatsvond. De deelnemende personen hebben 24 weken een dagelijkse dosis van 2,5 gram VERISOL® of een placebo gebruikt. 


Wat zeggen de resultaten? 

  • Het is duidelijk dat de groep die dagelijks collageen innam een duidelijke verbetering in nagelgroei en ook nageldikte had ten opzichte van de groep die een placebo gebruikten. 
  • Tevens bleek de VERISOL®-groep een lager aantal nagelproblemen te melden zoals broze nagels en splijtende nagels. In deze groep gaf 75% van de vrouwen aan dat ze hun nagels duidelijk verbeterd vonden, en dat ze langer werden.

Toename collageen in de huid
Conclusie 

 

Lees hier de samenvatting in het Nederlands. En hier nadere informatie.

Uit de bovengenoemde wetenschappelijk onderbouwde onderzoeken blijkt dat het dagelijks innemen van deze VERISOL® bioactieve collageen peptiden wel degelijk effectief is voor het bevorderen van de gezondheid maar ook het aanzicht van de huid. Zo helpt het om de huid te verbeteren in het geval van sinaasappelhuid, en helpt het de algehele gezondheid van het haar en de nagels te verbeteren.

De onderzoeksresultaten tonen een zichtbare toename van collageen en andere noodzakelijke en structurele componenten in de huid. Deze positieve bijdrage is te zien aan een gezondere en stevigere huid met minder rimpels, en een verbetering van de huidtextuur. Ook is er een duidelijke toename van de huiddichtheid vast te stellen. 

Verbetering van de haardikte en vermindering van haaruitval zijn eveneens aangetoonde effecten, net als een vermindering van nagelproblemen. Er ontstaat een verbeterde nagelgroei en nageldikte.

Kies daarom ook voor LAYZIN collageen, net zoals vele anderen. Het LAYZIN Collageen Complex bestaat namelijk uit puur VERISOL® collageen met de toevoeging van hyaluronzuur en vitamine C voor een optimaal effect. Daarmee geef je jouw huid, haren en nagels het allerbeste en werk je aan de best mogelijke versie van jezelf. 

Collageen lijkt misschien een hype, maar inmiddels is het wel duidelijk dat je met de keuze voor het juiste supplement én de juiste dosering echt wat kan doen aan het tegengaan van huidveroudering en haarverbetering. LAYZIN Collageen Complex bevat 5000 mg  VERISOL® collageen per sachet, gelijk dus aan de hogere doseringen met de beste resultaten uit de onderzoeken.

Bestel ons Collageen Complex vandaag nog en ervaar zelf de ongelooflijke transformatie van je huid! Er zijn ook meerdere voordeelpakketten te verkrijgen. Dus maak je keuze en zie hoe jouw huid, haar en nagels veranderen!

 

← Vorige post

Laat een comment achter

News

RSS
Moederdag

Hoe ontstond Moederdag: de wereldwijde viering van moederliefde

Hoe en wanneer wordt Moederdag wereldwijd gevierd?

Lees meer
Omarm je rimpels

Omarm je natuurlijke schoonheid: Rimpels na 50

Voor veel vrouwen is het bereiken van de 50-jarige leeftijd een mijlpaal. Het is een tijd waarin we terugkijken op ons leven, onze successen en...

Lees meer