LAYZIN Voordeelbundels

Heb jij de LAYZIN voordeelbundels al gezien?

LAYZIN maakt het voor jou makkelijker om de juiste skincare product combinaties te kiezen. Hoewel al onze skincare producten op elkaar zijn afgestemd, weet je misschien niet altijd goed wat jouw huid nodig heeft. En daarom hebben wij de skincare voordeelbundels samengesteld met onze huidexperts.

Hieronder noemen wij er twee maar er zijn er meer

Skin Revital Bundel: De perfecte bundel om je huid te revitaliseren en hydrateren. 

of

Age Defy Bundel: voor een krachtige anti-age routine die rimpels en fijne lijntjes effectief bestrijdt. 

LAYZIN Voordeelbundel twee producten
Skin Revital Voordeelbundel

 

Door deze voordeelbundels  wordt het een stuk eenvoudiger om de perfecte combinatie te vinden die past bij jouw specifieke huidtype en -problemen. 

Er is namelijk een overvloed aan opties op de markt van skincare, en ze beloven allemaal de beste resultaten. Als je dan geen expert bent op het gebied van huidverzorging is het lastig om een weloverwogen keuze te maken. En dat terwijl je toch het beste voor jouw huid wilt.

LAYZIN begrijpt dat en weet ook dat elke huid uniek is en verschillende behoeften heeft. Omdat onze producten door een professioneel team werden ontwikkeld, zijn ze wetenschappelijk onderbouwd en effectief. Voor elke huid!Andere pluspunten van een voordeelbundelBehalve dat de producten in deze pakketten perfect op elkaar zijn afgestemd bieden ze je ook een financieel voordeel en besparen ze je tijd omdat het makkelijk is om een keuze te maken.

"Ons belangrijkste doel is om jou te helpen jouw huid gezond en in optimale conditie te krijgen en te houden. Want een gezonde huid vertoont minder snel huidveroudering. Het is een mooie huid met een jeugdige glans."

Met de bundels van LAYZIN ben je verzekerd van alleen de beste ingrediënten en weet je dat jouw huidverzorging is samengesteld door een cosmetisch arts en huidexperts. De producten zijn parfumvrij, PFAS-vrij, en ook nog geschikt voor gebruik in combinatie met microneedling. Hiervan bestaan ook speciale microneedling SETS in onze shop. 

 

Soft scrub met huid herstellend serum voor beschadigde huid LAYZIN
Skin Repair Voordeelbundel
Hoe ziet zo’n voordeelbundel eruit?

 

Laten we eens een voorbeeld bekijken. Heeft jouw huid vooral behoefte aan intense hydratatie, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Skin Revital Bundel. Deze bestaat uit de SCRUB en SERUM 01 en heeft de volgende belangrijke eigenschappen voor jouw huid:

  • Oude huidcellen belemmeren opname serums. Daarom moet je de huid wekelijks scrubben. Door te scrubben verwijder je de dode huidcellen die zich op de huid opstapelen. Helemaal als de huid wat ouder wordt blijven deze huidcellen meer aan de huid plakken, en dat maakt dat de huid er dof uit gaat zien. Ook voorkomen ze een optimale opname van je verzorgingsproducten.
  • Beschadig jouw huid niet! Als je scrubt, doe dat dan met een zachte scrub die de huid niet beschadigt. Sommige scrubs hebben scherpe korrels die minuscule krasjes in de huid maken. De LAYZIN SOFT FACE EXFOLIATING SCRUB met sorbosildeeltjes is zacht voor de huid, en onder andere het actieve ingrediënt Pentavitin laat ook nog eens een hydraterend laagje op de huid achter.
  • Uitgedroogde huid ziet er ouder uit:  dus is huidhydratatie erg belangrijk. Na het scrubben kan SERUM 01, hét beste serum voor intensieve hydratatie, veel beter opgenomen worden door de huid. Dit serum met onder andere hoog- en laag moleculair hyaluronzuur zorgt voor langdurige hydratatie in zowel de bovenste als dieper gelegen huidlagen. Hierdoor blijft de huid soepel en veranderen de dynamische rimpeltjes die je ziet als je bijvoorbeeld lacht of praat niet in statische rimpels die altijd zichtbaar zijn.

Wil je dan nog een stap verder gaan, kijk dan eens naar voordeelbundels waarin ook de Power & Protect Cream met SPF30 wordt aangeboden.

  • Houd de hydratatie vast! Breng de Power & Protect Cream aan na SERUM 01. Daarmee verzegel je als het ware de hydratatie en bescherm je de huidbarrière. Daardoor blijft het vocht in de huid en voorkom je huidbeschadiging. 
  • De zon versnelt huidveroudering! Daarom is een SPF onmisbaar. Je beschermt de huid hiermee tegen UV-schade. UV straling speelt een belangrijke rol bij het uitdrogen en verouderen van de huid.

 

En als ik nou eerst wil testen?

 

Ook daar heeft LAYZIN aan gedacht! Een aantal van onze voordeelbundels zijn verkrijgbaar in een mini variant. Hiermee kun je heel voordelig onze serums, maskers en Power & Protect Cream proberen. We hebben zelfs sets waarbij je ook nog drie zakjes collageen krijgt!

LAYZIN Travel set hydratatie anti-aging  verjongende masker en creme met spf30 runder collageen halal

Essentials Travel SET


De voordelen van de bundels op een rijtjeSamenvattend zijn de voordelen als volgt:

  • De voordeelbundels van LAYZIN heten niet voor niets zo. Door het combineren van meerdere producten in een bundel bespaar je aanzienlijk op de prijs ten opzichte van het los aanschaffen van de producten. 
  • Met een voordeelbundel heb je in één koop alles in huis voor een huidverzorgingsroutine waarin alle producten niet alleen op elkaar zijn afgestemd, maar ook op de behoefte van jouw huid.
  • Met de producten van  LAYZIN weet je zeker dat je huidverzorging bomvol bewezen effectieve ingrediënten zit, die ervoor zorgen dat jouw huid er op haar allerbest uit gaat zien. 
  • Deskundig advies: onze huid experts zijn er voor jou op het moment dat je vragen hebt over wat nu het beste voor jouw huid is. Ook helpen ze je graag als je vragen hebt over de producten en het gebruik daarvan. 

 

Kortom, met LAYZIN's voordeelbundels haal je het beste uit jouw huidverzorgingsroutine en geniet je van een jeugdige, gezonde huid die je zelfvertrouwen een boost geeft.

← Vorige post Volgende post →

Laat een comment achter

News

RSS
Ilonka met Under Eye SET

Under Eye SET met Ilonka

   Ilonka laat in deze video zien hoe eenvoudig en veilig een microneedling behandeling thuis is met de SETS van LAYZIN.   Resultaten van Ilonka...

Lees meer
Anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum

Anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum: een geweldige doorbraak

De anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum is een bewezen techniek om de teint en textuur van je huid te verbeteren. In dit nieuwe blog vertellen wij...

Lees meer