Anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum

Anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum: een geweldige doorbraak

De anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum is een bewezen techniek om de teint en textuur van je huid te verbeteren. In dit nieuwe blog vertellen wij je hoe de anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum met de LAYZIN Anti-Aging SET werkt en hoe je de professionele dermaroller kunt combineren met de LAYZIN serums en wat de voordelen hiervan zijn.

0.35 mm Dermaroller Set inclusief Cleansing Spray - LAYZIN SKIN

Anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum

Wat doet microneedling precies?

 

Microneedling wordt ook wel collageen inductie therapie (CIT) genoemd, en maakt gebruik van hetzelf helend vermogen van de huid. Met een dermaroller worden kleine gaatjes in de oppervlakte van de huid gemaakt. De huid ervaart dat als een ‘minuscule schade’ en zal daarom automatisch het genezingsproces van de huid in werking zetten. En dat wordt ondersteund door extra productie van nieuw collageen in de huid. Hierdoor zal je huid die boost krijgen die je je wenst: Anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum.

Waar zijn die micro gaatjes in de huid nog meer goed voor?

 

Microneedling is een schoonheidsbehandeling die salons uitvoeren maar al gauw betaal je tussen de 100 en 150 euro per behandeling.
Met de juiste tools en juiste serums kun je nu op een veilige manier de behandeling thuis uitvoeren op het moment dat het jou uitkomt.

Daarbij gebruik je de LAYZIN demaroller waarmee je die microscopisch kleine gaatjes in het huidoppervlak maakt waarna je het parfumvrije en PFASvrije anti-aging serum direct aanbrengt. Om de huid nog een extra boost te geven kun je het hydraterend serum (SERUM 01) aanbrengen. 

De microkanalen (gaatjes in de huid) die tijdens de anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum door deze dermaroller worden gecreëerd, zorgen ervoor dat het serum diep in de huid kan doordringen en er van binnenuit wordt gehydrateerd.

Dit, in combinatie met de genezende reactie in de huid die microneedling stimuleert, stelt de huid in staat om meer collageen en elastine te produceren terwijl de huid gehydrateerd blijft. Hierdoor krijgt je teint een frisse uitstraling en de zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels en lijntjes worden verwijderd.

1.2 mm Dermaroller Set inclusief Cleansing Spray - LAYZIN SKIN
Hygiene richtlijnen bij microneedling?

 

De LAYZIN Cleansing Spray is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van je huid voordat je gaat dermarollen en voor een grondige reiniging van de LAYZIN dermaroller. Met handige spraykop voor goede dosering en het is zacht voor de huid. Goede hygiëne is erg belangrijk bij een anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum. 

Moet je een serum gebruiken bij microneedling?

 

Het gebruik van een serum raden we zeker aan! Microneedling met een serum wordt ook wel ‘wet needling’ genoemd. Het gebruik van een serum heeft nog een voordeel:
het serum werkt als ‘smering’ en zorgt ervoor dat de superkleine naaldjes op de dermarollerop moeiteloos over de huid ‘glijdt’. 

Daarnaast zal microneedling in combinatie met een serum leiden tot een 10 keer betere opname van het serum. Dermarollen doe je met beleid. Bekijk altijd vooraf de instructievideo’s op de website.

Welk serum moet je gebruiken bij microneedling?

 

Bij microneedling raden wij het gebruik van een anti-aging serum en een hyaluronserum aan als je puur gaat voor activeren van collageen aanmaak zodat je huid verstrakt waardoor de fijne lijntjes al snel verminderen.
De combinatie mirconeedling met hyaluronserum zorgt voor een goede vochtbalans in de huid omdat de huid extra vocht aantrekt. Hierdoor wordt de huid voller en extra diep gehydrateerd.

Anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum


Let er dan wel op dat jouw hyaluronserum beide soorten hyaluronzuur bevatten. Namelijk hoog moleculair en laag moleculair hyaluronzuur. Het ene soort dringt veel dieper door de huid vanwege kleinere moleculen terwijl het andere soort juist meer op de huidoppervlak blijft en daar het vocht aantrekt. Dit helpt de zichtbare tekenen van veroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes te verminderen.

Wat is hyaluronzuur eigenlijk?

 

Hyaluronzuur (HA) zit al van nature in onze huid en is essentieel voor de huidstructuur en hydratatie van de huid. Hyaluronzuur in ons lichaam kan duizend keer zijn gewicht in water vasthouden.
Vocht in onze huid en gewrichten worden vastgehouden, maar ook wordt voorkomen dat het vocht verdampt of verliest.

Hoe ouder we worden des te groter de afname is van collageen, elastine en hyaluronzuur. Daarom is het belang groot om de hyaluronzuur productie in ons lichaam te blijven stimuleren en aan te vullen als je geen statische rimpels wenst. Want hoe elastischer je huid is, des te dynamischer je rimpels zijn.

Een niet goed gehydrateerde huid heeft statische rimpels en fijne lijntjes. Dat zijn rimpels die altijd zichtbaar blijven, ook als je niet lacht. Dynamische rimpels zijn flexibel en verdwijnen.

Waarom je hyaluronzuur moet gebruiken bij microneedling

 

Het is wetenschappelijk bewezen dat microneedling met een dermaroller prachtige resultaten behaalt. Het is een techniek die zeer effectief is tegen vrijwel alle huidproblemen. In combinatie met een hyaluronserum zijn de resultaten nog verbluffender.

Alle LAYZIN serums zijn te gebruiken tijdens je thuisbehandeling.
Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat het herstelproces van de huid vrijwel direct start. Dit proces geeft een verlichting met betrekking tot het verwijderen van rimpels, fijne lijntjes, littekens (SERUM 04 huidherstellend, tegen striae en littekens) en andere huidproblemen. Houd daarom je huid goed gehydrateerd. Al dan niet in combinatie met microneedling.


Een anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum kun je 1x per week toepassen. Maar je kan het ook in een kuurvorm uitvoeren door 2 tot 3 keer per week toe te passen. Laat altijd minstens 1 dag tussen de behandelingen. 

 

Op welk huiddeel pas je de anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum toe? 

 

Voor elk huidprobleem bestaat er een LAYZIN serum.

Je kunt de een microneedling behandeling met hyaluronserum gebruiken op diverse plaatsen plaatsen van het lichaam waar je de vitaliteit wilt herstellen De meest voorkomende gebieden zijn:

  • Gezicht
  • Hals
  • Decolleté (buste/lage halslijn)
  • Handen en bovenarmen
  • Sinasappelhuid
  • Striae, littekens (bv na acne uitbraak)

Welke soorten serums bestaan er


SERUM 01 Intense hydratatie
SERUM 02 Anti-aging
SERUM 03 Rondom ogen: donkere kringen/wallen
SERUM 04 Huidherstellend: striae, littekens, sinaasappelhuid
SERUM 05 Gevoelige huid
SERUM 06 Haargroeiserum: haren, baard, wenkbrauwen

LAYZIN Serum collectie
Welk aantal behandelingen  heb ik nodig?

 

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is afhankelijk van je huidige huidcondities die je hoopt te verbeteren. Daarnaast is de geschiedenis van je huid en je leeftijd een belangrijke factor.


Sommige mensen merken al na één behandeling het verschil in hun huid. Andere mensen hebben meer behandelingen nodig om de resultaten te bereiken waarnaar ze op zoek zijn. Het hangt ook wel af van je huidconditie. 


De anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum KUUR:

 

6 weken lang 2 -3 keer per week. Bijvoorkeur na het avondeten zodat het serum de avond en nacht kan inwerken. Na een behandeling niet in de volle zon of fond-de-teint opsmeren. 


Hoe: anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum?

 

Het hyaluronserum (of elk andere type serum als genoemd hierboven) breng je rechtstreeks aan op de delen van de huid die je gaat behandelen.

Per product kun je bij [gebruik en advies] lezen hoe het product te gebruiken. Zorg altijd voor een beschermende crème zoals de POWER and PROTECT Cream met SPF30 voor de volgende ochtend.

Heb je een vraag over
Anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum of een product? Stuur ons dan een email: info@layzinskin.com. Onze huidexperts staan je graag te woord.
← Vorige post Volgende post →

Laat een comment achter

News

RSS
Ilonka met Under Eye SET

Under Eye SET met Ilonka

   Ilonka laat in deze video zien hoe eenvoudig en veilig een microneedling behandeling thuis is met de SETS van LAYZIN.   Resultaten van Ilonka...

Lees meer
LAYZIN Voordeelbundels

Heb jij de LAYZIN voordeelbundels al gezien?

LAYZIN maakt het voor jou makkelijker om de juiste skincare product combinaties te kiezen. Hoewel al onze skincare producten op elkaar zijn afgestemd, weet je...

Lees meer