hangende mondhoeken, huidverslapping, verslapte huid, hamsterwangen, jonger uitzien, microneedling, dermarollen, LAYZIN microneedling, LAYZIN dermaroller, Power &n Protect Cream SPF 30, UV-straling, huid beschermen

Hangende mondhoeken geven oudere uitstraling

Hangende mondhoeken komen niet alleen bij oudere mensen voor, maar ook bij jongere mensen. Ook jij kunt vroegtijdig hangende mondhoeken krijgen. Een van de rimpels die bij veel mensen het meest nadrukkelijk aanwezig is, is de neus-lippenplooi. Ook wel naso-labiale plooi of marionetlijnen genoemd. 
 
Dat is de rimpel die vanaf de neushoeken naar de mondhoeken loopt. Wanneer deze rimpel dieper wordt, dan heeft veel invloed op je uitstraling. Het zorgt ervoor dat je wangen lijken te zakken en het lijkt alsof je mondhoeken omlaag staan, waardoor je een droevig en vermoeide indruk kunt maken. 

Wat kun je preventief aan hangende mondhoeken doen?

 

Ook hier geldt dat een goede verzorging met de juiste huidproducten erg belangrijk is. Zowel een goed gehydrateerde huid als een goed gevoede huid maakt dat je huid langer mooi blijft en hangende mondhoeken geen kans krijgen. Wekelijks scrubben en een rijke masker met belangrijke actives zoals die van LAYZIN Masks zouden ook een onderdeel moeten zijn van je routine. Daarnaast zou je natuurlijk nog wat oefeningen kunnen doen. 

Een serum is een dunnere substantie en dringt dieper in de huid. Daarom breng je dat altijd als eerste aan op je huid. Daarna een fijne rijke crème met minimaal SPF 30 is ook niet meer weg te denken in deze tijd, want we weten dat UV-straling een grote negatieve impact heeft op de huid.

  Wat kun je doen als je last hebt van de marionettelijn?

   

  Voor het behandelen van de neus-lippenplooi wordt de combinatie van SERUM 01 en SERUM 02 aangeraden in combinatie met microneedling, of te wel dermaroller van Layzin. Deze dermaroller is ontwikkeld door een cosmetisch arts en is verkrijgbaar met 3 verschillende rollerkoppen. De serums zijn ook speciaal parfumvrij ontwikkeld zodat je thuis veilig kunt dermarollen.

  Maar alvorens je begint met de thuisbehandeling, dien je alle hygiëne richtlijnen in acht te nemen. Deze worden heel duidelijk uitgelegd in deze video

  Om de thuisbehandeling goed te kunnen verrichten zijn er duidelijke behandel instructievideo’s gemaakt. Deze zijn te vinden onder de instructievideo's

  Microkanaaltjes helpen je bij huidverbetering

   

  De vele microkanaaltjes die je maakt door dermarolling zorgen ervoor dat de serums vele malen beter opgenomen kunnen worden in je huid. Precies daar waar jij dat wilt. Je krijgt een krachtige hydratatie en stevigere huid met Layzin SERUM 01. Omdat hoog en laag moleculair hyaluronzuur is opgenomen in dit serum, krijgt je huid na verloop van tijd meer volume en een verzachting van de rimpels. Zodra je het aanbrengt zul je het voelen. 

  hangende mondhoeken

  Met Layzin SERUM 02 heb je meteen de meest krachtige en wetenschappelijk aangetoonde anti-aging actives zoals Ganactive Retinoid, vitamine C en E en belangrijke peptides. Dit is een geavanceerd serum voor huidverbetering en stimulatie collageenaanmaak. Je huid wordt hiermee direct gevoed.   

  hangende mondhoeken

  Tip: ook slechte gewoontes, zoals roken, veel alcoholgebruik, langdurig stress, hebben direct hun weerslag op de huid. Uiteraard zijn gezond eten, voldoende water drinken en voldoende slaap belangrijk voor een goede algehele gezondheid, inclusief die van je huid.  

  ← Vorige post Volgende post →

  Laat een comment achter

  News

  RSS
  Verisol Collageen

  Minder rimpels met VERISOL® Collageen Peptiden

  Waarom zou je VERISOL® collageen moeten innemen in plaats van een gewoon collageen poeder? Daar zijn een aantal hele goede redenen voor. Een wetenschappelijk onderzoek heeft...

  Lees meer
  Moederdag

  Hoe ontstond Moederdag: de wereldwijde viering van moederliefde

  Hoe en wanneer wordt Moederdag wereldwijd gevierd?

  Lees meer