huidverbetering

Echte huidverbetering en -verjonging

Cosmetisch artsen en huidexperts worden dagelijks geconfronteerd met vragen over huidverbetering zoals: is mijn huid in goede conditie en wat kan ik thuis doen voor een mooie en stralende huid?

De stappen voor huidverbetering lijken in eerste instantie eenvoudig: 

1. altijd reinigen, 2. minimaal wekelijks exfoliëren en 3. dagelijks, dus, 365 dagen per jaar, een goede crème met minimaal SPF30 op je gezicht aanbrengen. Maar er is meer….

Ook al sta je dagelijks onder de douche, toch is het zeer aan te raden je huid te reinigen met een goed product. Wij leven in een tijdperk waarin cosmetica wordt gebruikt, de lucht vervuild is en de schade van de UV-straling is ons bekend geworden in de loop der tijd.

Dat vraagt om meer dan een aantal seconden wassen met water om onzuiverheden en verstoppingen tegen te gaan zodat serums ook beter worden opgenomen in je huid. Precies in de laag waar het zijn werk moet doen. Om die werking kracht bij te zetten kun je twee keer per week exfoliëren. Je huid ontdoet zich dan, van dode huidcellen door licht ronddraaiende bewegingen. Ook zul je opmerken dat je teint verbetert hierdoor. Je huid wordt glad en stralend.

 

Huidverbetering met microneedling

 

Om huidverjonging en verbetering een extra zet te geven, kun je microneedling toepassen met een dermaroller. Een dermaroller wordt licht over de te behandelen huid gerold, met beleid, waardoor je minuscule gaatjes maakt in je huid.  

Om deze behandeling goed uit te voeren, dien je te beseffen dan een goede hygiëne een belangrijk punt is. Hiervoor is de Layzin Cleansing Spray ontwikkeld. Te gebruiken voor zowel je huid als voor de rollerkoppen.

Misschien heb je wel eens iets gehoord of gezien over microneedlen. Dan is het nu tijd om deze revolutionaire tool voor huidverbetering in te zetten in je huidverzorgingsroutine. Microneedling sessies zorgen voor een nog betere opname van de broodnodige ingrediënten die in de serums zijn samengebracht. Na verloop van tijd zul je merken dat je huid met deze nieuwe routine voor huidverjonging en verbetering. Ook omdat het bewezen de collageen en elastine aanmaak in de huid stimuleert. Deze twee huideigen stoffen zijn broodnodig voor een goede huid met een mooie uitstraling. 

De huid heeft de tijd nodig om nieuw collageen en elastine aan te maken. Dit proces neemt ongeveer 3 - 4 maanden in beslag.Het resultaat van microneedling zal zich uiten in een huid met verkleinde poriën, minder lijntjes en  rimpeltjes, vervaging van pigmentvlekken en (acne)littekens.

Hoe je het beste kunt microneedlen zonder je huid te beschadigen, dus de beste techniek voor thuisbehandelingen? Dat wordt getoond in onze instructiefilmpjes. 

Wij geven je de beste tools en instructies, dus wanneer start jij met microneedlen?  

← Vorige post Volgende post →

Laat een comment achter

News

RSS
Ilonka met Under Eye SET

Under Eye SET met Ilonka

   Ilonka laat in deze video zien hoe eenvoudig en veilig een microneedling behandeling thuis is met de SETS van LAYZIN.   Resultaten van Ilonka...

Lees meer
Anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum

Anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum: een geweldige doorbraak

De anti-aging behandeling microneedling met hyaluronserum is een bewezen techniek om de teint en textuur van je huid te verbeteren. In dit nieuwe blog vertellen wij...

Lees meer