beauty trends

Beauty trends

Start met een gezonde huid creëren van binnenuit

 

Beauty trends hebben het steeds vaker over ‘een gezonde huid’. Layzin gebruikt de term huidverbetering als uitgangspunt. Wat houdt dit precies in en hoe kun jij dit toepassen?

De huidproblemen die ontstaan, spelen zich meestal ook binnen je lichaam af. Je zou bijvoorbeeld een tekort aan vitamines en mineralen kunnen hebben, maar ook kan er een disbalans zijn in je darmen of in je hormoonhuishouding. 

Als je lichaam gezond is en de aandacht krijgt die het verdient, dan ben je al aardig goed bezig. Want dat bepaalt voor een groot gedeelte ook jouw mooie, egale en stralende huid. De huid is de grootste orgaan van ons lichaam en wordt veel blootgesteld aan de buitenlucht met UV-straling en vervuiling. Dus hoe meer jouw lichaam in balans wordt gebracht, hoe beter jouw huid zich kan reguleren en dus functioneren. 

Een eenzijdige oplossing zouden wij onterecht vinden en kreten als: na deze behandeling heb jij de beste en mooiste huid. Maar is het echt mogelijk? 

We weten allemaal dat wanneer je spieren wilt kweken, je dan wekelijks diverse keren dient te sporten. En wanneer je deze spieropbouw in stand wilt houden, dien je ook te blijven sporten. Voor het verkrijgen van een mooie stralende en verbeterde huid geldt hetzelfde. Je dient je huid goed te onderhouden. 

 

Hoe krijg ik een mooie huid en hoe onderhoud ik dat?

 

Alhoewel wij allen weten dat veel stress, ongezonde voeding en een ongezonde levensstijl met weinig rust en slaap een grote factor is bij snellere huidveroudering, lijkt het dat we in deze tijd toch de agenda’s weer volproppen. 

Want hoe zat het ook al weer in de lock downs? Waren wij niet relaxter? Gingen we niet massaal een avondwandeling maken? Je herinnert je die tijd vast nog wel… 

 

  Wat moet ik gebruiken dat écht helpt bij huidverjonging?

   

  “Ik zie door de bomen het bos niet meer!” 
  “Waar moet je beginnen want er is zoveel op de markt? “   


  Huid- en beauty trends van 2022 zijn een goede maar niet ingewikkelde en effectieve huidverzorging met serums die dieper je huid indringen in combinatie met een kwalitatief goede dermaroller. Kwaliteit boven kwantiteit. 

  We weten inmiddels dat alle huid in principe dezelfde voeding en verzorging nodig heeft ongeacht huidtype. Wellicht denk jij ook dat als je één huidtype hebt en deze dan ook constant zo is. Maar dat is een misvatting want je huidtype kan veranderen in je leeftijd en levensfase maar ook nog per seizoen.

  Daarnaast zijn huidverzorgingsproducten voor een specifiek huidtype niet per se het meest effectief. De producten van Layzin zijn zo op elkaar afgestemd dat ze voldoen aan de diepere behoeftes van je huid. Deze huid behoeftes zijn: Goede hydratatie en goede bescherming.  De actieve werkstoffen zijn met zorg en aandacht bijeengebracht in 5 diverse serums. Hierdoor blijft het overzichtelijk en simpel. De focus van Layzin ligt op de kwaliteit en de goede werking met écht zichtbare effecten van de producten.

  Houd van je huid, ook met imperfecties. Een andere beauty trend die zichtbaar is geworden op social media is het accepteren van een ‘niet-perfecte’ huid. Wat je ziet is dat influencers en modellen steeds eerlijker en opener zijn over hoe ze eruit zien zonder make-up of zonder filter.

  Daardoor worden (jonge) vrouwen gelukkig al minder onzeker want ze zien nu dat deze influencers en modellen hun andere kant laten zien waardoor zichtbaar wordt dat de realiteit niet altijd overeenkomt met de beelden op social media. Dus laat je niet gek maken door alle beauty trends en accepteer jezelf zoals je bent. Met wat meer zelfliefde ben je milder voor jezelf. Goede huidverzorging verstrekt jouw zelfvertrouwen.

   

  Schoonheidsideaal?

   

  Decennialang wordt de beauty branche gedomineerd door één schoonheidsideaal: het westerse schoonheidsideaal. Er komt wel steeds meer verandering hierin en meer bewustzijn over diversiteit binnen een maatschappij en we zien de eerlijke en harde feiten. Iedereen is mooi op zijn/haar/hen manier. 

  Verder zie je dat er meer bewustzijn komt voor ingrediënten en hoe de effecten ervan kunnen worden ervaren. Layzin heeft op de website, per product, een ingrediëntenlijst toegevoegd met de actieve werkzame stoffen zodat jij makkelijk kunt vinden waarnaar je zoekt.

  De hoge dosering collageen in het Layzin Collageen Complex is aangevuld met Hyaluronzuur en Vitamine C. Hyaluronzuur heeft een positieve invloed op de hydratatie van de huid, en Vitamine C speelt een belangrijke rol bij het aanmaakproces van collageen.

   

  Layzin bundels, alles in een

   

  We hebben speciale bundels met producten gecreëerd zodat jij makkelijker een keuze kunt maken voor jouw huiddoelen. Dat kan zijn: rondom de ogen, je gehele gezicht, je hals & decolleté. Of je haargroei stimuleren.

  Wil jij meer details weten? Bekijk dan onze instructievideo’s waarin wij de werking van serums in combinatie met microneedling hebben uitgelegd. Layzin is speciaal ontwikkeld voor microneedling thuis. Alle producten zijn zeer geschikt gemaakt voor het dermarollen en op elkaar afgestemd.

  ← Vorige post Volgende post →

  Laat een comment achter

  News

  RSS
  Collageen en darmgezondheid

  Collageen en darmgezondheid: het LAYZIN Collageen Complex als oplossing voor spijsverteringsproblemen

  Dat darmgezondheid van groot belang is voor je welzijn besef je vooral wanneer je last hebt van spijsverteringsklachten zoals darmkrampen, een opgeblazen gevoel, obstipatie of...

  Lees meer
  De huid en hormonen

  De invloed van vrouwelijke hormonen op de huid

  Een reis van hormonen door de puberteit, zwangerschap en menopauze In het leven van elke vrouw spelen hormonen een cruciale rol, en de schommelingen kunnen...

  Lees meer