Microneedling rond de mond

Rimpels rondom de mond

 

 

Rimpels rond de mond, ook wel rokerslijntjes genoemde geven elk gezicht een wat oudere en sombere uitstraling. Hier kun je wat aan doen door te dermarollen met LAYZIN serums. In bovenstaande video leggen we je uit hoe je dit gebied het best kan behandelen. 

 

Serums voor de huid rond de mond

 

Om optimaal te profiteren van het dermarollen raden wij het gebruik van LAYZIN SERUM 02 en SERUM 01 aan. SERUM 02 is ons anti-aging serum en bevat onder andere vitamine C en E, Granactive Retionoïd en het Matrixyl® peptide complex. Deze hoogwaardige ingrediënten zorgen ervoor dat je huid weer elastischer en steviger wordt en haar jeugdige glans terug krijgt. 

Je kan de behandeling afsluiten met SERUM 01. Dit hydraterende serum is een krachtige combinatie van hoog- en laag moleculair hyaluronzuur. Door deze combinatie wordt je huid intens en langdurig gehydrateerd en rimpeltjes en fijne lijntjes worden minder zichtbaar. 

 

Bestel hier de Anti-Aging Microneedling SET

← Vorige post Volgende post →

Video's

RSS
Dermaroller op handen

Handen behandeling

    De huid van de handen verandert wezenlijk naarmate je ouder wordt. De huid wordt dunner en soms verschijnen er vlekjes die als ontsierend...

Lees meer
Microneedling door vrouw op neuslippenplooi

Neuslippenplooi

    Een neuslippenplooi is de lijn die van je neus naar je lippen loopt. Deze kan soms heel diep zijn wat het gezicht een...

Lees meer