Donkere kringen behandelen

Op naar frisse blik

Ontstaan van donkere kringen

Microneedling tegen donkere kringen

Hoe werkt het?

Stap 1

Behandel twee keer per week het gebieid onder je ogen met de 0,35 mm dermaroller in combinatie met Serum 03 van LAYZIN.

Stap 2

Op de dagen dat je niet behandelt met de dermaroller, breng je alsnog Serum 03 aan onder je ogen. Binnen 4 weken zie je al zichtbare resultaten.

Stap 3

Volg deze routine minimaal voor 60 dagen en ervaar zelf hoe jouw blik weer fris en energiek wordt. Zie jij geen resultaat? Dan krijg je je geld terug.

Cosmetisch arts Drs. Yalaniz legt uit hoe je moet behandelen

Wat zit er in het totaal pakket?

Tevredenheidsgarantie

Wij kennen de kracht van onze behandeling. Daarom bieden wij een tevredenheidsgarantie: geeft het totaal pakket geen resultaat binnen 60 dagen? Dan krijg je van ons je geld terug.

Ervaringen

Yun Amsterdam

Ik begin eindelijk weer een frisse blik te krijgen. Na een stressvolle periode waren mijn ogen er slecht aan toe, altijd een vermoeide blik. Vooral de donkere kringen die zichtbaar waren, ook al had ik goed geslapen. Veel geprobeerd, maar niets werkte zo goed als het dermarollen. Super blij mee.

09-05-2022
Jenny Alkmaar

Wat een verandering. Zoveel oogserums geprobeerd, hele dure ook. Maar dat microneedlen heeft voor mij het verschil gemaakt. In het begin 2 keer per week gerold, en nu 1 keer per week. Werkt fantastisch.

01-06-2022
Simge Hoofddorp

Als stewardesse ben ik veel op reis, en heb veel te maken met veranderde slaapritmes. Dit werkt voor mij perfect om wallen te voorkomen. Serum 03 doe ik ook standaard elke dag op.

24-06-2022
Joost Zwolle

Inmidels 5 weken bezig, 1 keer per week rollen, en elke dag serum 03 aanbrengen. Werkt voor mij goed, minder wallen onder me ogen.

03-05-2022
Lieke Amsterdam

Ik werk onregelmatige tijden (zorg), wat kennelijk voor mijn huid niet optimaal is. Krijg snel wallen (vocht vasthouden) en een vermoeide huid. Sinds ik dermaroller gebruik is mijn huid enorm verbeterd. Ik gebruik het zowel voor onder mijn ogen als rest van gezicht.

02-05-2022

Veelgestelde vragen

Een dermaroller bestaat uit minuscule naalden waarmee je over je huid rolt. De naalden zijn zo kort dat je het absoluut geen pijn doet. Tijdens het rollen worden de huidcellen gestimuleerd, waardoor ze vernieuwing. Ook de aanmaak van collageen en elastine wordt ermee gestimuleerd.

Serum 03 bevat ingrediënten die de meest voorkomende problemen onder de ogen aanpakt. Het is speciaal ontwikkeld tegen donkere kringen, wallen en een verslapte huid. Het bestaat uit Pentavitin, Cafeïne, Vitamine E, Chamomilla recutita extract en Crithmum maritimum extract.

Dit verschilt per persoon, afhankelijk van de toestand van de huid. Gemiddeld zien mensen binnen 4 weken al zichtbare resultaten. Het effect is echter opbouwend en wordt steeds beter naar mate je vaker hebt behandeld. Om resultaten te behouden is het belangrijk om de dermaroller 1 keer per week te blijven gebruiken.

Als je binnen 60 dagen geen zichtbare verbeteringen bemerkt aan je huid, storten wij jouw aankoopbedrag terug. Neem aan het begin duidelijke foto's van het gebied onder je ogen, zodat we dat later kunnen vergelijken.