RESTART YOUR SKIN

Skin Restarting Fundamentals box

Wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief.

Microneedling: sleutel tot huidverjonging

Voordelen van thuis microneedlen

Text alignment

Instructievideo Skin Restarting Fundamentals box

Bekijk de instructievideo hieronder

Skin Restarting Fundamentals Box

Bestel Skin Restarting Fundamentals nu voor €249. Gebruik kortingscode SRF100

Text alignment

Zij waren jou voor

Ceyda
Foto spreekt voor zich! Ik ben in mei begonnen met de serums, en kort daarop met de dermaroller. Consequent 2 keer per week, en het heeft bij mij echt goed aangeslagen. Ik doe het trouwens voor mijn hele gezicht, maar ben vooral blij met de kraaienpootjes!
Elise
Heel blij met de resultaten die ik tot nu toe heb behaald. Ik heb heel snel last van pigmentvlekken, en mijn huid vaak grauw aan. In de tweede maand van het dermarollen werden de vlekken al veel minder, en na 3 maanden bijna helemaal verdwenen! En mijn huid voelt nu heel zacht aan. Ik blijf dit zeker 1 keer per week onderhouden!
Irene
De dermaroller is echt super fijn en rolt heel makkelijk. Het doet voor de rest geen pijn, maar je voelt het wat tintelen en het wordt een beetje rood (dat zie je nog een beetje op de na-foto), maar dat trekt snel weg. Echt heel blij tot nu toe, ben benieuwd hoe het over paar maanden is!
Meryam
Super product en goede resultaten. Mijn mondhoeken zijn beter geworden, ik vind het veel zachter. Ik doe nu 2 keer per week rollen, en elke dag serum gebruiken. Het is na behandeling beetje rood, maar bij mij trekt dat snel weg. De videos voor uitleg zijn ook heel goed.

Veelgestelde vragen

Absoluut niet. Als je tevreden bent met het resultaat, en je wilt het voortzetten, dan kun je de producten die op zijn weer opnieuw bestellen. Je hoeft dus ook niet de hele set opnieuw te kopen.

Ja, microneedling zal bij iedereen een effect hebben. Echter, omdat de startpositie van iedereen anders is, is het lastig aan te geven wie wanneer resultaat zal zien. Over het algemeen zien mensen na 1 maand dermarollen al duidelijk veranderingen, en naar mate je het vaker gebruikt, zullen de resultaten vermeerderen.

SERUM 01 is een krachtige allrounder voor een jeugdige en stevige huid. Het geeft een mooie glow, hydrateert intensief en biedt bescherming tegen huidveroudering en -verslechtering.

Dit serum bevat geavanceerde anti-aging ingrediënten die wetenschappelijk aangetoond een verjongende werking hebben in de huid. Het bestaat onder andere uit Matrixyl peptides, Granactive Retinoid, Vitamine C en E.

Een dermaroller bestaat uit minuscule naalden waarmee je over je huid rolt. De naalden zijn zo kort dat je het absoluut geen pijn doet. Tijdens het rollen worden de huidcellen gestimuleerd, waardoor ze vernieuwing. Ook de aanmaak van collageen en elastine wordt ermee gestimuleerd.

Wij adviseren minimaal 1 keer per week en maximaal 2 keer per week aan. Vooral als je nog geen ervaring hebt met microneedling, is het beter om met 1 keer per week te starten, en pas na enige ervaring op te schalen naar 2 keer per week. Zorg er wel altijd voor dat er minimaal 2 dagen tussen iedere behandeling zit, zodat je huid goed kan herstellen.

Customer Reviews

Based on 13 reviews
85%
(11)
15%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
Bianca van Felius
Fijne en effectieve huidverzorging

Fijne producten die doen wat ze beloven.

Superfijn om te horen. Dank je wel. :-)

I
Ineke Wolters

Goed

N
Nancy Stokman
Fijne producten

Ik vind het fijne producten. De enige tip die ik wil meegeven is: kunnen jullie geen refill aanbieden? Zo zonde en onnodig om de plastic hulzen weg te moeten gooien. Ik heb een pakket gekocht en wil dit straks als alles op is wel weer kopen, maar gebruik de naaldjes niet. Misschien ook een pakket samenstellen zonder?

Hallo Nancy, dank voor je goede tips. LAYZIN had aanvankelijk meer sets op de site aangeboden maar de best verkochte sets zijn blijven bestaan. Alle producten zijn los verkrijgbaar. Als je t.z.t. losse producten wilt kopen, stuur ons dan een e-mail zodat wij je kunnen informeren of er dan een kortingsactie is. Zo kunnen we je toch nog enigszins een leuk voordeel bieden die zouden overeenkomen met een setprijs.
Groetjes, Néla

H
Hilde Veys
fijn producten

Ik pas de microneedling 1 x per week toe met het gebruik van de gepaste serums en crèmes. Niettegenstaande er geen spectaculaire verbetering van de gevestigde rimpels en slappe huid, ervaar ik toch dat mijn huid goed gehydrateerd is en fris oogt. Ik vermoed ook dat de microneedling de aanmaak van collageen stimuleert; Dit proces verloopt echter traag en gezien ik een jonge zestiger ben, mag ik mijn verwachtingen ook niet te hoog stellen. Ik ga zeker verder met de toepassing en het gebruik van de producten omdat ik geloof in de werking.

Hallo Hilde, naarmate je dermarolt zul je steeds meer effect zien. Daarnaast is de huidconditie wanneer je ermee startte ook van belang. Het klopt dat microneedling collageen en elastine aanmaak flink stimuleert. Wel dient men te beseffen dat hygiene en scherpe naaldjes belangrijk zijn. Vandaar de dat men de rollerkop heel gemakkelijk opnieuw kan aanschaffen na een tijdje. Het vervangschema staat op de site. Groet, Néla

S
Sascha
Eindelijk!

Echte microneedling fan hier, maar ik deed het altijd in salons omdat ik die thuis varianten niet vertrouwde. Toch de stap genomen voor dit pakket en ben er echt super blij mee. Kan nu eindelijk vaker behandelen, want dat microneedlen geeft echt een mooi effect

Hi, wij waren er al van overtuigd en nu ben jij dat ook. Dank voor je review. Fijn dat je kiest voor kwaliteit.