Microneedling aan huis

Ervaar zichtbare huidverbetering

Anti-aging kliniek thuis

Microneedling: sleutel tot huidverjonging

Voordelen van thuis microneedlen

Text alignment

Instructievideo Skin Restarting Fundamentals box

Text alignment

Zij waren jou voor

Ceyda
Foto spreekt voor zich! Ik ben in mei begonnen met de serums, en kort daarop met de dermaroller. Consequent 2 keer per week, en het heeft bij mij echt goed aangeslagen. Ik doe het trouwens voor mijn hele gezicht, maar ben vooral blij met de kraaienpootjes!
Elise
Heel blij met de resultaten die ik tot nu toe heb behaald. Ik heb heel snel last van pigmentvlekken, en mijn huid vaak grauw aan. In de tweede maand van het dermarollen werden de vlekken al veel minder, en na 3 maanden bijna helemaal verdwenen! En mijn huid voelt nu heel zacht aan. Ik blijf dit zeker 1 keer per week onderhouden!
Elise
De dermaroller is echt super fijn en rolt heel makkelijk. Het doet voor de rest geen pijn, maar je voelt het wat tintelen en het wordt een beetje rood (dat zie je nog een beetje op de na-foto), maar dat trekt snel weg. Echt heel blij tot nu toe, ben benieuwd hoe het over paar maanden is!
Meryam
Super product en goede resultaten. Mijn mondhoeken zijn beter geworden, ik vind het veel zachter. Ik doe nu 2 keer per week rollen, en elke dag serum gebruiken. Het is na behandeling beetje rood, maar bij mij trekt dat snel weg. De videos voor uitleg zijn ook heel goed.