Binnen 3 maanden een jongere huid

Onze belofte

Microneedling: échte anti-aging

Voordelen van thuis microneedlen

Welke gebieden kan ik behandelen?

Wat ontvang je precies?

Customer Reviews

Based on 14 reviews
57%
(8)
43%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
Rianne

Dit is precies de oppepper die mijn huid nodig had. Ehct fantantisch. Huid is altijd een beetje rood na behandeling, maar trekt snel weg. Ik doe het nu standaard op vrijdag, en ga volgende week beginnen met 2 keer in de week. Heeeel benieuwd wat het nog meer gaat geven!!

R
Rana

dermaroller is echt goed en handig, met de doos voor rollerkop. Serum die je erbij krijgt vind ik ook fijn, trekt goed in.

D
Denise

Werkt goed. Ben zelf 5 weken bezig en dit heeft me al meer gebracht dan jaren cremes smeren..

R
Rosan

Eindelijk een set die je met een gerust gevoel thuis kunt uitvoeren. Ik deed microneedling altijd bij een salon, maar dat is best duur als je maar 3-4 keer per jaar gaat. En alle thuismiddeltjes waren niet echt betrouwbaar. Maar hier is wel echt goed over nagedacht en je voelt gewoon dat je kwaliteit in handen hebt. Super happy mee!

L
Larissa
maand 5!

Ik ben inmiddels 5 maanden bezig en dit wordt 100% een standaard ritueel voor mij. Dat dermarollen heeft echt veel gedaan voor mijn huid, en je ziet gewoon zelf hoe goed je huid blijft als je het wekelijks stimuleert. Af en toe doe ik wel eens 2 keer per week, maar zelfs dat is niet nodig. 1 keer per week even de huid wakker schudden en het is al voldoende!

Hoe werkt het?

De Anti-Aging set gebruik je als volgt:

Stap 1

Reinig je huid en breng vervolgens SERUM 02 aan op het huidgebied dat je wilt behandelen.

Stap 2

Pak de dermaroller en rol verticaal, horizontaal en diagonaal op de huid. Je ontvangt van ons gedetailleerde instructievideo's.

Stap 3

Voer deze behandeling 1 tot 2 keer per week uit. Voor beter resultaat breng je Serum 02 ook aan op de dagen dag je niet behandelt.

Text alignment

Het verhaal van Layzin