Collageenpoeder met hyaluronzuur en vitamine C

Collageenpoeder met hyaluronzuur en vitamine C, ontdek hier alle voordelen van premium kwaliteit.

LAYZIN kiest voor kwaliteit en effectiviteit. Wat maakt ons Verisol Collageen Complex met Hyaluronzuur en Vitamine C 30 sachets zo bijzonder? 

Collageen supplementen zijn de laatste jaren erg populair geworden, maar niet alle soorten geven de gewenste effecten. Vergeleken met andere bronnen van collageen, komt dit Verisol® Collageen het meest overeen met het menselijke collageen.

Even alle bijzonderheden van het LAYZIN Collageenpoeder met hyaluronzuur en vitamine C op een rijte:

1. LAYZIN Collageenpoeder met hyaluronzuur en vitamine C is afkomstig van grasgevoerde runderen en is HALAL gecertificeerd

2. Dit LAYZIN Collageenpoeder met hyaluronzuur en vitamine C bevat hyaluronzuur voor een goede vochtbalans in de huid en vitamine C dat nodig is bij collageenaanmaak in de huid.

3. Makkelijk in gebruik! Gebruik één zakje Collageenpoeder met hyaluronzuur en vitamine C per dag op nuchtere maag met water. En omdat het smaakloos is kun je goed mixen in: koffie/thee, smoothy, sapje of yoghurt.

4. Duur van het gebruik: is afhankelijk van je huid- of haardoel en van je huid- en haarconditie. Je kunt op termijn overgaan op 4 zakjes per week. En wanneer je het nodig acht, weer op elke dag 1 zakje.

Collageenpoeder met hyaluronzuur en vitamine C

Ons Verisol Collageen Complex bevat Type I. 
Type I collageen zorgt voor de verbetering van de structuur van huid, haar en nagels. 

Waarom zou je Collageenpoeder met hyaluronzuur en vitamine C gebruiken?


De effectiviteit van collageen hangt samen met de molecuulgrootte.
Het LAYZIN Collageenpoeder met hyaluronzuur en vitamine C bevat het gepatenteerde Verisol® Collageen.

Deze gehydroliseerde vorm van collageen bevat laag moleculaire collageen peptides en is daarom goed verteerbaar. Dat wil zeggen dat ze moleculair kleiner zijn en daardoor veel beter worden opgenomen door het lichaam

Vergeleken met andere bronnen van collageen, komt dit Verisol® collageen het meest overeen met het menselijke collageen.

VERISOL® bevat geen E-nummers | suikers of zoetstoffen | smaakstoffen of andere additieven.Het is dus een clean label collageen. Het is goed verteerbaar en zal geen allergieën opleveren.

Collageenpoeder met hyaluronzuur en vitamine C


Collageenpoeder met hyaluronzuur en vitamine C werkt daarom ook het beste voor huidverjonging en -verbetering, en dat merk je al in 6 weken gebruik. De effectiviteit van Verisol® Collageen is alleen onderzocht en aangetoond bij een dosering van 2,5 gram. Omdat de behoefte aan collageen per persoon kan verschillen, en een extra boost altijd welkom is, bevat één zakje van het LAYZIN Collageen Complex maar liefst 5 gram Verisol® Collageen

Inhoud 30 zakjes en per zakje bevat het: 
• Verisol® Collageen - 5 gram per sachet, gehydroliseerd collageen

• Hyaluronzuur - 100 mg per sachet, zorgt voor goede vochtbalans in de huid

• Vitamine C - 200 mg per sachet, nodig bij proces van collageen- en elastineaanmaak

Zo ben je verzekerd van de best mogelijke resultaten en weet je zeker dat je voldoende collageen binnenkrijgt. 

ONDERZOEKSRESULTATEN
Uit een wetenschappelijk onderzoek (1) kwam naar voren, dat na 4 weken inname van Verisol® Collageen, de rimpel-diepte afnam met gemiddeld 7,2%. Na 8 weken waren de rimpels gemiddeld 20,1% minder diep. 

Van binnenuit je huid verjongen en verbeteren klinkt als een sprookje, maar de wetenschap is er duidelijk over. Bij consequente inname van collageen en hyaluronzuur verbetert de huidstructuur en huidelasticiteit, verminderen rimpels en fijne lijntjes.

Wanneer je collageen inneemt, wordt het in je maagdarmstelsel opgeknipt in aminozuren. Deze worden vervolgens opgenomen in je bloed, waarna het in je huid omgebouwd kan worden tot het collageen. 

Collageen is één van de belangrijkste stoffen in de huid. Het zorgt voor stevigheid en geeft de huid een mooie structuur. Naarmate je ouder wordt, neemt de aanmaak ervan af. Collageen afbraak ontstaat ook door  externe factoren, zoals UV-straling, roken of luchtvervuiling. Maar ook veel stress en slechte vochtbalans kan je huid snel verouderen. Dat resulteert in het (sneller) ontstaan van rimpels en fijne lijntjes, maar ook huidverslapping

Is collageen effectief bij de groei van haren?
Aminozuren uit collageen (waarbij met name glycine, proline en lysine) zijn essentieel bij het opbouwen en gezond houden van haarzakjes. Daarnaast bevat collageen ook belangrijke aminozuren die noodzakelijk zijn voor de productie van keratine, het hoofdbestanddeel van je haar. Door je lichaam te voorzien van deze essentiële aminozuren, zorg je ervoor dat een optimale groei van de haren mogelijk is. 

Tot slot kan collageen ook hulp bieden tegen haaruitval. Het kan namelijk ontstekingen in de hoofdhuid verminderen, en zorgt voor een gezonde en sterke hoofdhuid waar de haarzakjes zich bevinden. 

Collageen staat ook bekend om zijn positieve werking op nagels. Het levert namelijk de essentiële aminozuren die nodig zijn voor de productie van nagelcellen, waardoor de nagels optimaal kunnen groeien. Ook kan collageen helpen om de sterkte en dikte van nagels te bevorderen, waardoor de kans op een nagelbreuk wordt verkleind.

Waarom zit Hyaluronzuur in dit LAYZIN Collageen Complex?
Tot voor kort werd hyaluronzuur enkel in serums en crèmes gebruikt om de huid te verbeteren, maar uit onderzoek is gebleken dat inname van hyaluronzuur ook van binnenuit positieve effecten heeft op de huid. Hyaluronzuur wordt met name geassocieerd met hydratatie van de huid en is nauw betrokken bij huidverjonging.

Uit studies (zie bronnen onderaan) kwam naar voren dat inname van hyaluronzuur rimpels doet afnemen (4), tevens de hydratatie en conditie van de huid significant verbetert (5). Om die reden heeft LAYZIN ook hyaluronzuur toegevoegd. 

Waarom is Vitamine C toegevoegd aan dit Collageen Complex? 
Deze vitamine is nauw betrokken bij het aanmaken van collageen (3).
Daarnaast heeft vitamine C ook een huidverzorgende functie en versterkt het de huid van binnenuit. Daarom is toegevoegd 200 mg vitamine C, de ontzuurde vorm van vitamine C, dat fijner voor je maagwand is. 

Dit LAYZIN Verisol Collageen Complex met Hyaluronzuur en Vitamine C is een essentiële eerste stap om je huid en haren van binnenuit te verbeteren.  

Onderzoeken van VERISOL® zijn gebaseerd op 2,5 gram dagdosering. De meeste collageen supplementen bevatten dan ook 2,5 gram (of minder) per zakje.
LAYZIN bevat dus het dubbele: 5 gram!

Bronnen:
1: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24401291/
2: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7271718/
3: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5579659/
4: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5871318/
5: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5871318/

Verisol Collageen Complex met Hyaluronzuur en Vitamine C 

Lees minder