Donkere kringen / wallen

Donkere kringen en wallen behandelen

Met het verstrijken van de tijd wordt de huid onder je ogen dunner en verdwijnt onderhuids vetweefsel. Hierdoor worden onderliggende bloedvaten zichtbaarder en lijkt de huid donkerder. Het gevolg: donkere kringen en wallen die een vermoeide uitstraling geven. Om deze te verminderen kun je de LAYZIN dermaroller gebruiken. In onderstaande video leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Dermarollen tegen donkere kringen en wallen

Door het gebruik van een dermaroller in combinatie met het juiste serum kun je de tere huid rond je ogen verstevigen waardoor donkere kringen en wallen zichtbaar verminderen. LAYZIN SERUM 03 is een unieke combinatie van het gepatenteerde complex REGU®-AGE, Cafeïne, Pentavitin, en Vitamine E, waarmee de meest voorkomende problemen onder de ogen worden tegengegaan en kunnen worden opgelost. 

REGU®-AGE is een belangrijk element in SERUM 03. Dit is een gepatenteerd complex bestaande uit peptiden en antioxidanten. Het is aangetoond effectief in het verminderen van wallen en donkere kringen. Het complex stimuleert tevens de aanmaak van collageen en elastine, waardoor fijne lijntjes vervagen.