Man met dermaroller behandelt donkere kringen

Donkere kringen / wallen

 

 

Met het verstrijken van de tijd wordt de huid onder je ogen dunner en verdwijnt onderhuids vetweefsel. Hierdoor worden onderliggende bloedvaten zichtbaarder en lijkt de huid donkerder. Het gevolg: donkere kringen en wallen die een vermoeide uitstraling geven. Om deze te verminderen kun je de LAYZIN dermaroller gebruiken. In bovenstaande video leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

 

Dermarollen tegen donkere kringen en wallen

 

Door het gebruik van een dermaroller in combinatie met het juiste serum kun je de tere huid rond je ogen verstevigen waardoor donkere kringen en wallen zichtbaar verminderen. Ook is dermarollen heel geschikt om thuis een traangootbehandeling uit te voeren. LAYZIN SERUM 03 is een unieke combinatie van het gepatenteerde complex REGU®-AGE, Cafeïne, Pentavitin, en Vitamine E, waarmee de meest voorkomende problemen onder de ogen worden tegengegaan en kunnen worden opgelost. 

REGU®-AGE is een belangrijk element in SERUM 03. Dit is een gepatenteerd complex bestaande uit peptiden en antioxidanten. Het is aangetoond effectief in het verminderen van wallen en kringen. Het complex stimuleert tevens de aanmaak van collageen en elastine, waardoor fijne lijntjes vervagen.

 

Koop hier de Under Eye Dermaroller SET

← Vorige post Volgende post →

Video's

RSS
Dermaroller op handen

Handen behandeling

    De huid van de handen verandert wezenlijk naarmate je ouder wordt. De huid wordt dunner en soms verschijnen er vlekjes die als ontsierend...

Lees meer
Microneedling rond de mond

Rimpels rondom de mond

    Rimpels rond de mond, ook wel rokerslijntjes genoemde geven elk gezicht een wat oudere en sombere uitstraling. Hier kun je wat aan doen...

Lees meer