Haargroei SERUM 06 voordelen

Haargroei SERUM 06

Bij een dunner wordende haardos, kale plekken en inhammen is haargroei SERUM 06 de beste keuze. Dit serum met de werkzame stof Capixyl™ stimuleert de haarzakjes en haargroei zonder hormonen of schadelijke stoffen. Capixyl™ is een DHT blokker waardoor haargroei SERUM 06 ook effectief is bij hormonaal haarverlies. De groeifase van de haren wordt verlengd, hierdoor komen haren terug en groeien ze beter en steviger.

Hoe gebruik je Haargroei SERUM 06?

Haargroei hoofdhuid

Breng dagelijks een dun laagje aan op de hoofdhuid, op de plekken waar haaruitval is, of waar je haargroei wilt stimuleren. Masseer dit haargroei serum echt goed in. Breng het serum bij voorkeur in de avond aan. Alle LAYZIN serums zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen. SERUM 06 gebruik je voor het stimuleren van haargroei en het tegengaan van haaruitval.

Baardgroei

Dit serum kan ook ingezet worden om de baardgroei te stimuleren. Breng het serum aan op je baard en masseer het goed in. Breng het serum bij voorkeur in de avond aan.

Extra tips

Wil je de haargroei extra stimuleren, gebruik dan Haargroei SERUM 06 in combinatie met een dermaroller zoals in de Hair Growth SET.

← Vorige post Volgende post →

Gebruik & advies

RSS
Collageenpoeder

Collageen Complex

Met collageenpoeder kun je het collageen in je lichaam aanvullen. Vanaf het 25e levensjaar neemt de aanmaak van collageen in het lichaam af. Hierdoor ontstaat...

Lees meer
Kalmerend SERUM 05 voordelen

Kalmerend SERUM 05

Voor een gevoelige huid die snel last heeft van irritaties, roodheid, en uitslag is kalmerend SERUM 05 de perfecte oplossing. Een gevoelige huid heeft speciale...

Lees meer