INNOVATIEVE HAARGROEI BEHANDELING

Haaruitval bij vrouwen

De meest effectieve behandeling

Krachtig haargroei serum

Hoe werkt het?

Layzin combineert nieuwe generatie microneedling technologie met een krachtig haargroei serum, zodat jouw 'slapende' haarfollikels worden geactiveerd en de haren weer kunnen groeien.

Stap 1

Breng SERUM 06 aan in het gebied van haaruitval is, of waar je haargroei wilt bevorderen. Masseer met je vingertoppen het serum over je hoofdhuid.

Stap 2

Pak de Layzin 1.2 mm Dermaroller en rol per richting 5 keer. Schuif iedere keer een baan op, tot je het hele gebied hebt behandeld. Herhaal deze behandeling 3 keer per week.

Stap 3

Na 3 weken merk je dat je eigen haar sterker aanvoelen en minder uitvallen. Na 6 weken beginnen de eerste nieuwe haren uit te komen. Het optimale resultaat kan 3 maanden duren, omdat haargroei een langzaam proces is.

Text alignment

Instructie video van haargroei set

Wat zit er in de Haargroei set?

Text alignment

Meer ervaringen

Customer Reviews

Based on 39 reviews
62%
(24)
36%
(14)
3%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
M
Mounir Bahnas

Ik ben zeer tevreden over de serum het is een wondermiddel

Dankjewel. Fijn dat je jouw tevredenheid deelt met ons.

I
Ilyas Yilmaz
Sterker haren!

Na tweede maanden gebruik,Mijn haren is sterker en valt niet meer uit, maar nog steeds geen nieuw haren gegroeid. Ik heb trouwens de tweede gekocht en blijf deze gebruiken, eens kijken wat het resultaat zal zijn.

Hi Ilyas, Fijn dat je haaruitval is gestopt en jouw haren sterker zijn geworden. Dat is inderdaad het eerste wat je opmerkt. In sommige gevallen moet je inderdaad doorzetten. Ik kan niet zien in welke toestand je haren zich verkeerden toen je startte met dermarollen. Als je nog advies wenst over de dermarol techniek, laat het ons dan weten.
Groeten, Sonja | Team LAYZIN

A
Abdulrahman Am-hamdin

Haargroei Set minder haaruitval en meer haargroei

I
Ibtissam El-Ghalbzouri
Nog niet helemaal overtuigd

Haar uitval is gestopt zie hier en daar een baby haartje opkomen . Maar kan nog niet zeggen dat de lege pleken gevult zijn. Maar heb wel hoop alles begint met ini mini stapjes .

Hallo,

Dank u wel, dat is precies hoe het gaat. U gebruikt de Haargroei Set nu een kleine 2 maandjes en het klopt dat eerst haaruitval stopt, dan kleine haartjes starten te groeien in de slapende haarzakjes die zijn geactiveerd.
Echt hele kale plekken waar alleen nog maar lege haarzakjes zich bevinden, zullen zo blijven. Hoe een haargroeicyclus werkt staat vermeld op onze website. Ons advies is dan ook ook door te gaan met behandelen. U hoeft maar een heel klein beetje SERUM 06 op de vingertoppen aan te brengen en deze heel goed in te masseren op uw hoofdhuid. Mocht u nog vragen hebben, mail ons dan gerust. We helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet,
Néla | team LAYZIN

M
Menno Veenstra
Het werkt echt!

Eerst was ik een beetje sceptisch en dacht ik dat het niet zou werken maar ben nu bijna 2 maanden bezig en er is echt resultaat.

Hallo Menno, Precies, het werkt écht als men doorzet. Want bij de ene persoon is sneller resultaat waar te nemen dan bij de ander. Fijn dat u doorzette. Leuk om te horen.

Veelgestelde vragen

Dit verschilt per persoon. Nadat je de gewenste resultaten hebt behaald, kun je ervoor kiezen om ter onderhoud 1 keer per week of 1 keer per twee weken te blijven behandelen. Hiermee houd je de haarzakjes actief. Het is niet zo dat je haren zullen uitvallen als je ermee stopt, maar er kunnen altijd omstandigheden zijn die haaruitval uitlokken (zoals stress). Dan kan het verstandig zijn om de haarzakjes te blijven stimuleren, maar dan minder frequent. 

Gemiddeld duurt het niet langer dan 5 minuten om je hele hoofdhuid te behandelen.

Een dermaroller bestaat uit minuscule naalden waarmee je over je huid rolt. De naalden zijn zo kort dat je het absoluut geen pijn doet. Tijdens het rollen komen er signaalstoffen vrij haarfollikels stimuleren. Ook de doorbloeding naar de haarfollikels wordt verbeterd.

Het rollen is niet tijdsgebonden. Het gaat erom dat je per baan 5 tot 10 keer rolt. Daarna schuif je op naar de volgende baan, tot je het hele gebied hebt gehad. 

HAARSERUM 06 bevat maar liefst 5% Capixyl™, een innovatief en gepatenteerd complex van biomimetische peptide gecombineerd met rode klaver extract. Uit studies kwam naar voren dat Capixyl™ de anagene fase (haargroeifase) stimuleert en meer haarfollikels in de groeifase houdt. Het pakt de belangrijkste oorzaken van haaruitval aan en zorgt voor voller en dikker haar.

SERUM 06 bevat daarnaast nog Cafeïne, Ginseng extract, Panthenol, Fenugreek extract, Centella Asiatica extract en Aloe Vera.

Zeker. Deze haargroei set is bedoeld om zelf thuis uit te voeren. Je hoeft hiervoor niet naar een kliniek te gaan. Op die manier kun je frequenter je haarfollikels stimuleren, waardoor je sneller en beter resultaat behaalt.

De behandeling met de Layzin Haargroei set, bestaande uit een dermaroller en SERUM 06, is geschikt wanneer je nog niet volledig kaal bent. Het is met name geschikt voor mensen die beginnende kalende plekken hebben of waarvan de haar begint te dunnen. Ook bij overmatig uitval van haren kan deze haargroei set ingezet worden.

Het is heel simpel: je brengt eerst SERUM 06 aan in het gebied van haaruitval, of waar je haargroei wilt bevorderen. Masseer met je vingertoppen het serum over je hoofdhuid. Vervolgens ga je met de dermaroller over diezelfde plekken rollen. Je rolt altijd 5 keer in 1 richting, waarna je opschuift naar de volgende baan, tot je het hele gebied hebt behandeld. Bekijk het filmpje op deze pagina met gedetailleerde uitleg.

Dit hangt af van verschillende factoren, maar gemiddeld genomen merk je binnen 4 weken dat de haren sterker aanvoelen en minder uitvallen. Na 6 tot 8 weken kunnen nieuwe haren uitgroeien. Gemiddeld groeit elk afzonderlijk haartje zo'n 0.35 millimeter per dag. Daarom kan het 3 maanden duren voordat je haren lang genoeg zijn om bij te dragen aan meer volume. Wees dus geduldig.

Jazeker, dat kun je via deze pagina doen.

Deze haargroeiset gaat ongeveer 3 maanden mee, afhankelijk van hoe vaak je gaat behandelen per week. Wij adviseren minimaal 2 keer per week en maximaal 5 keer per week aan. Je hoeft na die 3 maanden niet de hele set opnieuw aan te schaffen. Je hoeft dan enkel een nieuwe rollerkop (Microneedle head 1.2mm) en Serum 06 te bestellen (indien die dan op is).

Wij hebben helaas geen tester van deze set. Dat is ook niet mogelijk, omdat de set bestaat uit een serum en een dermaroller, en je pas na 3 maanden resultaat ziet. Met een tester zou je dus niets kunnen bereiken.

Microneedling is zeker ook effectief bij Alopecia androgenetica, vooral in combinatie met SERUM 06, het haargroei serum. Daar zit namelijk een DHT-blokker in, wat goed werkt bij Alopecia androgenetica. Dit serum is inbegrepen bij de Haargroei set.

De haargroeiset is dan zeker geschikt, omdat je op de “probleemplekken” nog niet helemaal kaal bent. Er zijn nog haren aanwezig. Dit betekent dat er onderhuids nog ‘inactieve haarfollikels’ en ‘stamcellen’ aanwezig zijn, welke gestimuleerd kunnen worden.

Als er te weinig haren aanwezig op je hoofd, of je bent al kaal dan is de kans groot dat je te weinig , stamcellen heeft in uw hoofdhuid. Daarom zal deze haargroeiset in jouw geval er niet voor kunnen zorgen dat je weer een volle bos krijgt. De enige echte optie is een haartransplantatie.

Mocht je een haartransplantatie van plan zijn, dan kun je toch de haargroeiset overwegen. Microneedling verbetert namelijk ook de doorbloeding van de hoofdhuid, waardoor een haartransplantatie beter resultaat kan opleveren.

Ook daarbij is microneedling zeker nog zinvol, echter is er een intensievere aanpak nodig. Zeker in het begin raden we aan om 3 keer per week te behandelen. Wanneer voldoende resultaten zijn bereikt, kan de frequentie worden verlaagd naar 1 keer per week. Ter informatie: 1 behandeling duurt ongeveer 5 minuten.

Nee, Layzin is een merk dat tot stand is gekomen door de samenwerking van experts en een cosmetisch arts. Layzin biedt je juist de kans om thuis aan huidverbetering te werken wanneer jij daar zin in hebt, en tijd voor neemt.