Eindelijk iets effectiefs tegen donkere kringen & wallen!

Lees de reviews onderaan pagina

Hoe ontstaan donkere kringen/wallen?

Microneedling helpt

SERUM 03: Krachtig oogserum

Hoe werkt het?

Stap 1

Behandel twee keer per week het gebieid onder je ogen met de 0,35 mm dermaroller in combinatie met Serum 03 van LAYZIN.

Stap 2

Op de dagen dat je niet behandelt met de dermaroller, breng je alsnog Serum 03 aan onder je ogen. Binnen 4 weken zie je al zichtbare resultaten.

Stap 3

Volg deze routine minimaal voor 60 dagen en ervaar zelf hoe jouw blik weer fris en energiek wordt.

Samengevat

LAYZIN legt uit hoe je moet behandelen

Wat zit er in de Under Eye set?

Customer Reviews

Based on 11 reviews
64%
(7)
36%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
Charlotte
Al na 3 weken flinke verbetering!

Ben nu 3 weken bezig met rollen, en ik rol soms wel vaker (3x per week), maar ik zie echt al groot verschil!! Super, eindelijk iets wat echt werkt.

Precies, als je doorzet dan zie je dat je huid wordt aangezet tot verbetering. Dermarollen op de juiste manier is dan ook nog een vereiste. Daarom heeft LAYZIN instructievideo's geplaatst op de site. Dank voor je review.

C
Cecilia Waas

Under Eye set

Dank voor de 5 sterren.

M
Melanie
Minder wallen

Op aanraden van mijn schoonheidssalon hiermee begonnen, met succes! Ik heb hardnekkige wallen onder mijn ogen, en ze zijn nog niet helemaal weg, maar al wel voor een grote deel, wat voor mij al een groot verschil is!

Fijn Melanie. Regelmatig een kuur doen of 2x per maand blijven behandelen houdt je huid mooi.

L
Lieke

Ik werk onregelmatige tijden (zorg), wat kennelijk voor mijn huid niet optimaal is. Krijg snel wallen (vocht vasthouden) en een vermoeide huid. Sinds ik dermaroller gebruik is mijn huid enorm verbeterd. Ik gebruik het zowel voor onder mijn ogen als rest van gezicht.

Hallo Lieke, precies dat wat je wilde: een frisse onvermoeide blik. Dank voor je review. Groet, Sonja | team LAYZIN

J
Joost

Inmidels 5 weken bezig, 1 keer per week rollen, en elke dag serum 03 aanbrengen. Werkt voor mij goed, minder wallen onder me ogen.

Fijn Joost. Ga zo door.

Text alignment

Ervaringen

Veelgestelde vragen

Het is heel simpel: je brengt eerst SERUM 03 aan onder je ogen. Vervolgens ga je met de dermaroller in dat gebied rollen. Je rolt altijd 5 keer in 1 richting, waarna je opschuift naar de volgende baan, tot je het hele gebied hebt gehandeld. Bekijk het filmpje op deze pagina met gedetailleerde uitleg.

Een dermaroller bestaat uit minuscule naalden waarmee je over je huid rolt. De naalden zijn zo kort dat je het absoluut geen pijn doet. Tijdens het rollen worden de huidcellen gestimuleerd, waardoor ze vernieuwing. Ook de aanmaak van collageen en elastine wordt ermee gestimuleerd.

Serum 03 bevat ingrediënten die de meest voorkomende problemen onder de ogen aanpakt. Het is speciaal ontwikkeld tegen donkere kringen, wallen en een verslapte huid. Het bestaat uit Pentavitin, Cafeïne, Vitamine E, Chamomilla recutita extract en Crithmum maritimum extract.

Dit verschilt per persoon, afhankelijk van de toestand van de huid. Gemiddeld zien mensen binnen 4 weken al zichtbare resultaten. Het effect is echter opbouwend en wordt steeds beter naar mate je vaker hebt behandeld. Om resultaten te behouden is het belangrijk om de dermaroller 1 keer per week te blijven gebruiken.