Huidverjonging van binnenuit

LAYZIN Collageen Complex + Hyaluronzuur + Vitamine C

Gebaseerd op 529 beoordelingen

Een stralende en jeugdige huid met het krachtige Layzin Collageen Complex. Ervaar binnen 4 weken hoe jouw huid verbetert, verjongt en verstevigt.

vermindert rimpels en fijne lijntjes

geeft de huid een natuurlijke glow

verbetert en verjongt de huid

positief effect op haarvolume

Halal, geen gluten, soja of kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of zoetstoffen

30 sachets

60 sachets

90 sachets

Bespaar 10%

Bespaar 20%

1
€39.95
€39.95

Waarom heb je collageen nodig?


• Vanaf de 25ste levensjaar neemt de productie van collageen in de huid af. Door externe factoren, zoals UV-straling, luchtvervuiling en een ongezonde leefstijl, wordt collageen in de huid verder afgebroken.


• Door collageen in te nemen maakt de huid collageen aan. Bij een minimale gebruik van 8 weken draagt dit bij aan huidverjonging en rimpelvermindering.


• Niet ieder type collageen heeft evenveel positief effect op huidverbetering en rimpelvermindering. Het is belangrijk dat je het juiste type gebruikt zodat je er daadwerkelijk profijt van zien. 

• Bij Layzin maken we gebruik van VERISOL® collageen: dit is een gepatenteerd type collageen dat uit specifieke collageen peptiden bestaat en snel wordt opgenomen door het lichaam.


• Het Collageen Complex is verrijkt met Hyaluronzuur: dit stofje trekt vocht aan en werkt sterk hydraterend. Het geeft als het ware wat volume aan je huid waardoor fijne lijntjes mooi verzachten.


• Tot slot is Vitamine C toegevoegd: deze vitamine is erg belangrijk bij het collageen opbouwproces. Daarnaast heeft vitamine C ook een huidverzorgende functie en versterkt het de huid van binnenuit.


• Met het LAYZIN Collageen Complex ben je verzekerd van de meest krachtige collageen peptiden, zodat jouw huid de beste ondersteuning krijgt.

• Het toegevoegde hyaluronzuur hydrateert jouw huid van binnenuit, voor een mooie en natuurlijke glow.


• Collageen is ook betrokken bij de haarzakjes. Daarom heeft het innemen van collageen ook een positieve invloed op haargroei.

Gebruik

1

Knip het zakje open en meng de poeder naar wens met water, koffie, thee, smoothies of andere voedingsmiddelen.

2

Neem elke dag 1 zakje Layzin Collageen Complex op een nuchtere maag. Het maakt niet uit of je dit in de ochtend of avond doet, zolang je het maar consequent doet.

3

Gemiddeld zien mensen binnen 4 weken al positieve veranderingen in de huid. Je huid wordt steviger en egaler, en krijgt ook een natuurlijke glans.

Collageen dat écht verschil maakt

Elk ingrediënt in het LAYZIN Collageen Complex zit in een dosis die een verschil maakt, zelfs als die ver boven de industriestandaard ligt.

LAYZIN Collageen Complex

Hoge dosering Verisol® Bioactieve Collageen

Collageen afkomstig van grasgevoede runderen

Bevat ook Hyaluronzuur & Vitamine C

± 99% opname

Andere collageen producten

Simpele vorm van collageen of viscollageen

Afkomst van collageen niet bekend

Weinig effect door lage doseringen

55%-69% opname

30 sachets

60 sachets

90 sachets

Bespaar 10%

Bespaar 20%

Bespaar 10%

Bespaar 20%

€39.95

Zij waren jou voor

  • Are hitting their workout goals

  • Are hitting their workout goals

Customer Reviews

Based on 58 reviews
74%
(43)
22%
(13)
3%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
M
Margot Lamers

Verisol Collageen Complex met Hyaluronzuur en Vitamine C

A
A.B.

Goedendag. Is het product ook geschikt voor de oudere huid? 60+?
Heb eerder soortgelijke zakjes gebruikt. Deze mocht je na 3 maanden om de dag gebruiken. Is dit bij deze collageen ook zo?

Ö
Özlem Göksu
Top product!

Alleen jammer van de smaak, je proeft de collageen, wat het drinken minder makkelijk maakt.

Hi Özlem, je mag collageen mengen in bv koffie, thee, sapje, smoothy of yoghurt. Had je dat al eens geprobeerd? Je zult merken dat het goed te drinken is :-)

A
Ahlam
Skin saver

Inmiddels 2e doosje besteld omdat ik na gebruik echt verschil aan m’n huid heb gemerkt. Ik heb weer een glow en m’n huid oogt strakker. Ik ben zeer verrast en blij met het product. Het is echt een aanrader!!

Hi, dank voor je review. Leuk dat je verrast bent door het effect van LAYZIN Collageen Complex. Dank voor het compliment.
Groet,
Sonja | team Layzin

S
Souad
This is a keeper!

Geweldig spul! Ik merk dat mijn huid minder droog en gehydrateerd is. Het voelt zachter aan en de fijne (droogte)lijntjes lijken langzamerhand te verdwijnen. Ik ben net 2 maanden bezig en zie nu goede resultaten. This is a keeper🫶🏽

Hi, Yes, ook jij hebt de effecten van het LAYZIN Collageen Complex ervaren. Dank voor je review en fijne dag.
Groet,
Sonja | Team Layzin