Text alignment

Persoonlijke videoboodschap
voor jou

Text alignment

Ik wil graag uitleggen waarom het Anti-Aging programma zo effectief zal werken voor jou. Bekijk de video hieronder!

Waarom werkt dit wel echt?

De echte sleutel tot huidverjonging

Text alignment

Zij waren jou voor

Customer Reviews

Based on 11 reviews
55%
(6)
45%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
Rosan

Eindelijk een set die je met een gerust gevoel thuis kunt uitvoeren. Ik deed microneedling altijd bij een salon, maar dat is best duur als je maar 3-4 keer per jaar gaat. En alle thuismiddeltjes waren niet echt betrouwbaar. Maar hier is wel echt goed over nagedacht en je voelt gewoon dat je kwaliteit in handen hebt. Super happy mee!

L
Larissa
maand 5!

Ik ben inmiddels 5 maanden bezig en dit wordt 100% een standaard ritueel voor mij. Dat dermarollen heeft echt veel gedaan voor mijn huid, en je ziet gewoon zelf hoe goed je huid blijft als je het wekelijks stimuleert. Af en toe doe ik wel eens 2 keer per week, maar zelfs dat is niet nodig. 1 keer per week even de huid wakker schudden en het is al voldoende!

S
Samira

Hele professionele dermaroller. Ik werk zelf in een salon en heb wel eens dermarollers in handen gehad, maar dit is echt van hoog kwaliteit. En ook super goed dat je de rollerkop na gebruik kunt opbergen.

S
Sonja
geduld hebben

Het werkt echt, maar je moet wel geduld hebben. Nou moet ik zeggen dat mijn huid er slecht aan toe was, dus ik had veel in te halen. Maar in maand 3 begon ik versteld tr dtaan van het effect! Echt bizar. Huid ziet er veel gezonder uit en straalt weer, en mijn rimpels beginnen nu ook echt minder te worden! Super blij mee!

M
Mandy

In mijn eerste maand merkte ik al dat mijn hyperpigmentatie minder werd, en heb nu 2 keer de dermaroller gebruikt, en het is echt helemaal weg! Ik heb niet veel last van rimpels, maar ik ga dit zeker preventief inzetten.

Ceyda
Foto spreekt voor zich! Ik ben in mei begonnen met de serums, en kort daarop met de dermaroller. Consequent 2 keer per week, en het heeft bij mij echt goed aangeslagen. Ik doe het trouwens voor mijn hele gezicht, maar ben vooral blij met de kraaienpootjes!
Elise
Heel blij met de resultaten die ik tot nu toe heb behaald. Ik heb heel snel last van pigmentvlekken, en mijn huid vaak grauw aan. In de tweede maand van het dermarollen werden de vlekken al veel minder, en na 3 maanden bijna helemaal verdwenen! En mijn huid voelt nu heel zacht aan. Ik blijf dit zeker 1 keer per week onderhouden!
Elise
De dermaroller is echt super fijn en rolt heel makkelijk. Het doet voor de rest geen pijn, maar je voelt het wat tintelen en het wordt een beetje rood (dat zie je nog een beetje op de na-foto), maar dat trekt snel weg. Echt heel blij tot nu toe, ben benieuwd hoe het over paar maanden is!
Meryam
Super product en goede resultaten. Mijn mondhoeken zijn beter geworden, ik vind het veel zachter. Ik doe nu 2 keer per week rollen, en elke dag serum gebruiken. Het is na behandeling beetje rood, maar bij mij trekt dat snel weg. De videos voor uitleg zijn ook heel goed.

Onze belofte

Wat kan ik behandelen?

Wat zit er in de totaalset?

Veelgestelde vragen

Absoluut niet. Als je tevreden bent met het resultaat, en je wilt het voortzetten, dan kun je de producten die op zijn weer opnieuw bestellen. Je hoeft dus ook niet de hele set opnieuw te kopen.

Ja, microneedling zal bij iedereen een effect hebben. Echter, omdat de startpositie van iedereen anders is, is het lastig aan te geven wie wanneer resultaat zal zien. Over het algemeen zien mensen na 1 maand dermarollen al duidelijk veranderingen, en naar mate je het vaker gebruikt, zullen de resultaten vermeerderen.

SERUM 01 is een krachtige allrounder voor een jeugdige en stevige huid. Het geeft een mooie glow, hydrateert intensief en biedt bescherming tegen huidveroudering en -verslechtering.

Dit serum bevat geavanceerde anti-aging ingrediënten die wetenschappelijk aangetoond een verjongende werking hebben in de huid. Het bestaat onder andere uit Matrixyl peptides, Granactive Retinoid, Vitamine C en E.

Een dermaroller bestaat uit minuscule naalden waarmee je over je huid rolt. De naalden zijn zo kort dat je het absoluut geen pijn doet. Tijdens het rollen worden de huidcellen gestimuleerd, waardoor ze vernieuwing. Ook de aanmaak van collageen en elastine wordt ermee gestimuleerd.

Wij adviseren minimaal 1 keer per week en maximaal 2 keer per week aan. Vooral als je nog geen ervaring hebt met microneedling, is het beter om met 1 keer per week te starten, en pas na enige ervaring op te schalen naar 2 keer per week. Zorg er wel altijd voor dat er minimaal 2 dagen tussen iedere behandeling zit, zodat je huid goed kan herstellen.

Gemiddeld doe je 10 minuten over een totale gezichtsbehandeling. Als je andere zone's erbij behandelt, kan het iets langer duren.

Heb jij momenteel één van de volgende aandoeningen, dan mag je de dermaroller niet gebruiken op het gebied waar de aandoening zich bevindt:

• actieve acné
• actieve huidinfectie
• bloedstollingsproblemen
• chronische huidaandoeningen
• eczeem
• herpes/koortslip
• psoriasis
• korsten 
• open wonden 
• wratten
• keloïd littekens
• recent (zon)verbrande huid
• onlangs (tot 2 weken) een chemische peeling of laser ondergaan